ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή, 6 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ .ΣΩΜΑΤΩΝ .ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Την 6-3-2016 ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας πραγματοποίησε τον Ετήσιο Αποκριάτικο Χορό στην Οικογενειακή Ταβέρνα
 « ΤΣΙΜΠΟΣ » στο Κεφαλάρι ΄Αργους.


Η συμμετοχή των μελών του Συνδέσμου ήταν αυθόρμητη και ικανοποιητική.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντας.


Ευχαριστεί επίσης όλους εκείνους που θα ήθελαν να είναι παρόντες στην εκδήλωση αυτή αλλά λόγω οικογενειακών – κοινωνικών υποχρεώσεών των και εκτάκτων απροσδόκητων γεγονότων δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν.


Η διάθεση των συμμετεχόντων ήταν τέτοια που κράτησε για αρκετές ώρες  με κέφι την εκδήλωση.Στην εκδήλωση ήταν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου :Ο  Πρόεδρος κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ, Ο  Αντιπρόεδρος κ. ΣΙΑΧΑΜΗΣ Ιωάννης, Ο Γεν. Γραμματέας κ. ΚΟΥΚΟΥΒΕΣ Αντώνιος, Η  Ειδική Γραμματέας κ. ΚΑΡΑΛΗ Θεώνη, Η Ταμίας κ. ΛΙΤΣΑ-ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ Παναγούλα, Ο Βοηθός Ταμίας κ. ΚΟΚΟΡΟΣ Ηλίας. Ο Εκπρόσωπος στην Π.Ο.Α.Σ.Α  κ. ΠΑΠΠΑΣ Γρηγόριος  και το μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής κ. ΜΟΥΣΧΟΥΡΑΣ Δημήτριος.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες για την συμμετοχή τους.


Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Νέος 

Αστυνομικός Διευθυντής Νομού Αργολίδας κ. ΠΟΥΠΟΥΖΑΣ 

Παναγιώτης ο οποίος μίλησε για την ιδιαίτερη σημασία που 

δίνει στους Απόστρατους και είπε μάλιστα ότι οποιαδήποτε 

στιγμή προκύψει ανάγκη θα είναι δίπλα τους, το Κινητό 

τηλέφωνο είναι πάντα ανοικτό και είναι χαρά του να τον 

επισκέπτονται στο γραφείο του.Πράγματι τα λίγα αλλά ουσιώδες λόγια του Νέου Διευθυντού 

εντυπωσίασαν τους Αποστράτους.  Στην συνέχεια άνοιξε τον 

χορό του Συνδέσμου όπου η πίστα αμέσως γέμισε δείχνοντας 

έτσι οι Απόστρατοι την ανταπόκριση που είχαν τα λόγια του.


΄Ολοι χόρεψαν – γλέντησαν και διασκέδασαν στην ωραία ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί.Φεύγοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις  ευχαρίστησαν για την ωραία διοργάνωση της εκδήλωσης κάτι που πραγματικά φαινόταν στα πρόσωπά τους, ζήτησαν μάλιστα σύντομα να επαναληφθεί και άλλη παρόμοια εκδήλωση.


Oι εκδηλώσεις αυτές δημιουργούν σύσφιξη σχέσεων των Αποστράτων στις δύσκολες μέρες που περνάμε. Αυτό το μήνυμα είπε και ο Διευθυντής. Στις  μεταξύ μας συναντήσεις έχουμε πάρα πολλά να θυμηθούμε από τις δύσκολες ημέρες – ώρες που περάσαμε στην υπηρεσία. Επίσης δίνεται η ευκαιρία συνάντησης που κάποιοι συνάδελφοι μέσα στον ίδιο Νομό να έχουν αποστρατευθεί και μετά από χρόνια να συναντώνται σε αυτές τις εκδηλώσεις με τα ανάλογα συναισθήματα.


Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο με τις συχνές και ποικίλες εκδηλώσεις έχει σκοπό να συναντιούνται όσο το δυνατόν ποιο πολλοί οι συνάδελφοι.  Σε αυτό ζητάμε την βοήθειά σας με την συμμετοχή σας για να κρατούνται οι σχέσεις μας.   


Πιστεύουμε ότι μέχρι ενός ορίου αυτό έχει επιτευχθεί.


Στην συνέχεια του προγράμματός μας μέχρι τέλος ΙΟΥΝΙΟΥ έχει ως έξεις :
Α) Γενική Συνέλευση 27-3-2015 και ώρα 10.30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Αστυνομικής Δ-νσης Αργολίδας.


Β) 15-4-2016 Ημερήσια Προσκυνηματική Εκδρομή στην Ι.Μ. Ταξιαρχών στην ΔΗΜΑΙΝΑ. Στην συνέχεια στην Καφετέρια STORK για καφέ – ούζο – τσίπουρο – ελεύθερο χρόνο.


Γ) 26-6-2016 Εορτή ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ « Ημέρα Τιμής Αποστράτων » Αρμοδιότητος  Αστυν. Δ-νσης Αργολίδας.Δ) ΕΚΔΡΟΜΗ – ΤΑΞΙΔΙ 27-6-2016 έως και 1-7-2016 στις ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ. 


Κλείνοντας την παρούσα ανάρτηση θέλουμε να ευχηθούμε του χρόνου να μπορέσουν να συμμετέχουν οι συνάδελφοι που σήμερα δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν.
Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε κάτι το καλύτερο.
Θέλουμε δε να πούμε και στους συναδέλφους οι οποίοι δεν δήλωσαν καθόλου συμμετοχή του χρόνου να είναι στην παρέα μας και να μην χωρούν τα μαγαζιά της Αργολίδας τότε θα έχει επιτευχθεί ο σκοπός του Συνδέσμου. 
Σε αυτή την εκδήλωση θα διαπιστώσατε από τις φωτογραφίες ότι συμμετείχαν για πρώτη φορά αρκετοί συνάδελφοι. 
Το πρόγραμμά μας θα προσπαθούμε συνεχώς να γίνεται καλύτερο.-
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου