ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

Έρχονται σαρωτικοί έλεγχοι από την εφορία σε όλες τις συναλλαγές

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

Eλέγχους και διασταυρώσεις σε όλες τις συναλλαγές των φορολογούμενων με συνοπτικές διαδικασίες, ξεκινά το υπουργείο Οικονομικών σύμφωνα με εγγκύκλιο της ΓΓΔΕ. Λογαριασμοί, τόκοι καταθέσεων, όλες οι χρηματο-οικονομικές συναλλαγές που γίνονται μέσω τραπεζών, ασφαλιστήρια συμβόλαια και οτιδήποτε διενεργείται και προκύπτει δαπάνη για τον φορολογούμενο θα περνά από την εφορία.


Η Γενική Γραμματεία Εσόδων επισπεύδει αυτή τη διαδικασία και ζητά από όλους τους φορείς και τις τράπεζες να στείλουν τα σχετικά στοιχεία που αφορούν όλες τις συναλλαγές των φορολογουμένων, όπως για παράδειγμα πληρωμές στη ΔΕΗ, οι τόκοι των καταθέσεων, οι λογαριασμοί των κινητών, οι δαπάνες των ιδιωτικών σχολείων, οι πληρωμές σε θεραπευτήρια, οι λογαριασμοί της ΕΥΔΑΠ, ή οι πληρωμές για ασφαλιστήρια συμβόλαια.

Με βάση λοιπόν την τελευταία σχετική εγκύκλιο της Γ.Γ.Δ.Ε. τα στοιχεία που ζητούνται και πρέπει άμεσα να στείλουν οι τράπεζες, τα ταχυδρομεία το χρηματιστήριο, οι ασφαλιστικές εταιρείες κ.λπ. καθώς και ο χρόνος αποστολής τους ειδικά φέτος είναι τα εξής:.......... Διαβάστε περισσότερα

ΠΗΓΗ : " http://eaasargolida.blogspot.gr  " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου