ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ: Τοποθετούνται διόδια στο δρόμο Άργους – Ναυπλίου

By / 2 days ago / BANNER, ΑΡΓΟΛΙΔΑ / No Comments

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ: Τοποθετούνται διόδια στο δρόμο Άργους – Ναυπλίου
Απόφαση που θα συζητηθεί πάρθηκε στο τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο. Μέχρι το καλοκαίρι θα έχει εγκατασταθεί ο νέος σταθμός διοδίων στον επαρχιακό δρόμο Άργους – Ναυπλίου.
Ο σκοπός αυτής της απόφασης είναι να έρθουν χρήματα στο δήμο Άργους – Μυκηνών, από την τεράστια αύξηση επισκεψιμότητας, που αναμένεται να υπάρξει μετά το πέρας των εργασιών της ανάπλασης.

Ο δήμαρχος κ. Καμπόσος ήταν αυτός που επέμεινε στο να τοποθετηθεί μπάρα διοδίων έξω από την πόλη, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, το Άργος θα γίνει πόλος έλξης για τους Ναυπλιώτες και όπως δήλωσε “μετά την ανάπλαση όλοι θα θέλουν να έρχονται στην πόλη για τουρισμό και με τα διόδια θα μπορέσουμε να κερδίσουμε χρήματα, τα οποία και θα χρησιμοποιήσουμε προς όφελος των δημοτών”.
Και ενώ οι κινήσεις του δημάρχου έπιασαν τόπο και με την προσωπική παρέμβαση του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Χειβιδόπουλου, κατάφεραν να πάρουν το πράσινο φως από την Περιφέρεια, οι αντιδράσεις από το Ναύπλιο δεν έχουν τελειωμό.
Ο κ. Κωστούρος δήλωσε πως “δεν είναι σωστό σε δύσκολους καιρούς να αναγκάζουμε τον κόσμο να πληρώνει διόδια για να δει από κοντά την όμορφη πόλη του Άργους”. Ο νέος σταθμός διοδίων θα εγκατασταθεί στο ύψος της Δαλαμανάρας και οι εργασίες θα ξεκινήσουν στο τέλος του μήνα, ούτως ώστε να είναι έτοιμος μέχρι το καλοκαίρι, όπου πλήθος κόσμου θα επισκέπτεται καθημερινά το Άργος.
Θα υπάρξουν δύο μπάρες διοδίων, μια σε κάθε κατεύθυνση, από Ναύπλιο προς Άργος και το αντίστροφο και οι οδηγοί θα είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν ένα χαμηλό αντίτιμο για να συνεχίσουν την πορεία τους, γύρω στο 1 με 1,5 ευρώ, ενώ οι εργαζόμενοι θα τους προσφέρουν μαζί με το εισιτήριο και ένα φυλλάδιο με τα αξιοθέατα της περιοχής.

ΠΗΓΗ : " Η ΠΡΩΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ  " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου