ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Ποιοι πληρώνουν το... μάρμαρο του νέου φορολογικού (ΠΙΝΑΚΑΣ)

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ

Αυξήσεις φορολογικών επιβαρύνσεων για μισθωτούς και συνταξιούχους που δηλώνουν ετήσια εισοδήματα από 10.000 έως 22.000 ευρώ, για όσους μισθωτούς δηλώνουν πάνω από 50.000 ευρώ και για όσους ελεύθερους επαγγελματίες εμφανίζουν ετήσια καθαρά κέρδη πάνω από 32.000 ευρώ φέρνει η επικείμενη συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές για το φορολογικό.

Από την άλλη πλευρά, οι αλλαγές στο φορολογικό θα φέρουν μειώσεις επιβαρύνσεων για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους με ετήσια εισοδήματα από 28.000 έως 43.000 ευρώ και για τους αυτοαπασχολούμενους με ετήσια εισοδήματα μέχρι 32.000 ευρώ.

Ουσιαστικά, οι περισσότερο ζημιωμένοι από τις αλλαγές θα είναι οι ιδιωτικοί υπάλληλοι με μηνιαίους φορολογητέους μισθούς από 710 έως 1.570 ευρώ, καθώς επίσης και οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι με μηνιαία ποσά φορολογητέων αποδοχών από 833 έως 1.833 ευρώ.

Η συμφωνία

Αναλυτικά, με τα σχέδια κυβέρνησης και δανειστών για την αναμόρφωση της φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων προβλέπονται τα εξής:............... Διαβάστε περισσότερα

ΠΗΓΗ : " http://eaasargolida.blogspot.gr  " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου