ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

Στην επιβολή φόρου στο ίντερνετ συμφώνησαν κυβέρνηση και δανειστές.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στην επιβολή φόρου στο ίντερνετ συμφώνησαν κυβέρνηση και δανειστές.
Ως γνωστό, επιστημονικά, η εξάρτηση των ανθρώπων δημιουργείται από το αλκοόλτον τζόγο και τα ναρκωτικά.
Πρόσφατα, επισήμως, προσετέθη και το ίντερνετ.
Οι σοφοί φοροεισπράκτορες, τον φόρο στο αλκοόλ, του έδωσαν και κατάλαβε.
Στον τζόγο, ομοίως.
Τώρα, βάζουν στο χέρι και το ίντερνετ, εν γνώσει του ότι όποιος το χρησιμοποιεί, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ, οπότε γίνεται καλή ‘’μπάζα’’.
Όσον αφορά τα ναρκωτικά, στα τσιγάρα τους έχουν αλλάξει τα φώτα ( υπάγονται στις εθιστικές ουσίες ). Το μόνο που μένει, είναινα νομιμοποιήσουν και τα ναρκωτικά, από το ελαφρύτρεο προς το βαρύτερο, και να τα φορολογήσουν ‘’αναλόγως’’.
    Την επιβολή φόρου στο ίντερνετ έχει προτείνει η ελληνική κυβέρνηση στους δανειστές στη συνάντηση που είχαν την προηγούμενη εβδομάδα, πριν την διακοπή των συνομιλιών για την εαρινή σύνοδο του ΔΝΤ στην Ουάσινγκτον.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, το κείμενο στο οποίο κατέληξαν ελληνική κυβέρνηση και δανειστές περιλαμβάνει το μέτρο επιβολής φόρου στους συνδρομητές της ευρυζωνικότητας και αναμένεται να επιβληθεί σε όσους έχουν σύνδεση στο ίντερνετ, για επαγγελματική και ιδιωτική χρήση. Το ύψος του φόρου δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί.
    Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Αγορά», το μέτρο έχει ήδη συμφωνηθεί και θα περιλαμβάνεται στο πλαίσιο της επιβολής νέων έμμεσων φόρων για την συγκέντρωση 1,8 δις.
    Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο νέος φόρος έρχεται για να συμπληρώσει την αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ στο 24%, την αύξηση στον ειδικό φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα και το τέλος 10% στην συνδρομητική τηλεόραση. Την ίδια ώρα, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, έχει εγκαταλειφθεί η πρόταση για αύξηση κατά 25% του φόρου στην κινητή τηλεφωνία.

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου