ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ " ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ " εκ του Συνδέσμου Αποστυράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας

Ο  Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας την 14-3-2016 σας ανακοίνωσε από το BLOGGER και σε e-mail  το πρόγραμμα για το ταξίδι που θα πραγματοποιήσει στις " ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ "  27-6-2016 ". Η ανακοίνωση απευθυνόταν και σε εκτός Νομού Αργολίδας συναδέλφους και σε φίλους.


Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και γρήγορη, πέραν των προβλέψεών μας. Η συμμετοχή ξεπέρασε τα πενήντα (50 ) άτομα με αποτέλεσμα να δρομολογηθεί το μεγαλύτερο λεωφορείο 61 θέσεων του Ταξιδιωτικού Γραφείου " ΖAFIRIS TOURS ". 


Ο Σύνδεσμός μας σε συνεργασίας με το αναφερόμενο γραφείο προσπαθεί για ότι το καλύτερο ώστε να επιτευχθεί ένα ωραίο ταξίδι.

Τα δε ξενοδοχεία τα οποία επιλέχθηκαν από το Τουριστικό γραφείο είναι 4 * ώστε να προσφέρουν ότι γίνεται ποιο ωραίο από την κατηγορία που κατέχουν.


Στην συνέχεια της ανάρτησης αυτής υπάρχουν οι σημειώσεις για το κάθε ξενοδοχείο όπου δύναται όλοι που θα ταξιδέψουν να ενημερωθούν. Σε ένα από αυτά που η διαμονή είναι πέραν της μίας διανυκτέρευσης δεν υπάρχουν λόγια η φωτογραφία και οι παροχές του μιλάνε χωρίς κάτι παραπάνω από κανέναν. Για όλα όμως υπάρχουν φωτογραφίες προς ενημέρωση.

Το ταξίδι αυτό πλέον έκλεισε πριν μηνός από την πραγματοποίησή του, αυτό τα λέει όλα.

Όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου εύχονται για ένα καλό Ταξίδι σε όποιους συμμετάσχουν.

Ο Σύνδεσμός μας σε κάθε ετήσιο πρόγραμμά του θα έχει ένα ταξίδι στο Εξωτερικό σας το έχουν υπ΄ όψιν όλοι οι συνάδελφοι των άλλων Συνδέσμων - Ενώσεων που δεν λαμβάνουν αλληλογραφία όπως τα μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Αργολίδας ώστε το επόμενο ταξίδι μόλις ανακοινώνεται να κάνουν γρήγορη δήλωση συμμετοχής.

Εσείς που θα μείνετε πίσω στην ωραία μας ΕΛΛΑΔΑ θα σας ενημερώσουμε όταν γυρίσουμε από το Ταξίδι με φωτογραφίες κ.λ.π. και σας περιμένουμε στο επόμενο Ταξίδι να είστε κοντά μας. 




1.- ΔΥΡΡΑΧΙΟ  HOTEL  LEONARDO  4 *


Όντας γνωστό για το ότι διαθέτει ιδιωτική παραλία, αυτό το 

ξενοδοχείο προσφέρει πολυτελή διαμονή 4 αστέρων. 




Οι προσφερόμενες υπηρεσίες του ξενοδοχείου συμπεριλαμβάνουν συνάλλαγμα, express άφιξη / αναχώρηση και 24ωρη υπηρεσία υποδοχής. Για όσους επιθυμούν να είναι σε φόρμα και κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, το ξενοδοχείο διαθέτει χώρους άθλησης και ευεξίας. 

Όλα τα δωμάτια στο ξενοδοχείο διαθέτουν πιστολάκι μαλλιών, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια. Κάθε δωμάτιο διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο. 

Το ξενοδοχείο διαθέτει το δικό του εστιατόριο, κατάλληλο για αυτούς που προτιμούν να δειπνήσουν κοντά στο δωμάτιό τους. 

Το αεροδρόμιο Tirana International Airport Nene Tereza απέχει σχεδόν 35 λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο.


Περιγραφή: http://q-ec.bstatic.com/static/img/review/avatars/ava-n/d3882ab9674d57559f4b0ecc7f2b01ecbc7a8057.png7,5

Καλό   (  60  )
2.- HOTEL  GRAND  4 *



Κορυφαία επιλογή σε Neum. Το Grand Hotel Neum είναι το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στη Ριβιέρα του Neum και ανακαινίστηκε το 2013. Διαθέτει εξωτερική και εσωτερική πισίνα, 3 εστιατόρια και κέντρο ευεξίας και σπα. Προσφέρει δωμάτια που βλέπουν στη θάλασσα και δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους του καταλύματος. Παρέχεται δωρεάν χρήση της σάουνας, του ατμόλουτρου και του γυμναστηρίου.
Όλα τα δωμάτια έχουν κλιματισμό, LCD δορυφορική τηλεόραση και μίνι μπαρ. Περιλαμβάνουν μπάνιο με μπανιέρα ή ντους και στεγνωτήρα μαλλιών.
Τα εστιατόρια του ξενοδοχείου σερβίρουν μεσογειακές σπεσιαλιτέ με φρέσκα μεσογειακά υλικά και τοπικά κρέατα υψηλής ποιότητας, συνοδευόμενα από τοπικά και κροατικά εκλεκτά κρασιά. Το Neum Grand Hotel προσφέρει επίσης παραθαλάσσιο εστιατόριο, κέντρο νυχτερινής διασκέδασης και lobby bar.
Στο ξενοδοχείο υπάρχουν 3 ανελκυστήρες που παρέχουν πρόσβαση στη βοτσαλωτή παραλία. Η παραλία είναι εξοπλισμένη με αποδυτήρια, ντους, ξαπλώστρες και ομπρέλες. Οι επισκέπτες μπορούν να διασκεδάσουν με διάφορα θαλάσσια σπορ.
Το ξενοδοχείο διαθέτει αίθουσα συνεδριάσεων και αίθουσα κινηματογράφου για σεμινάρια. Το κέντρο ευεξίας και σπα λειτουργεί σύμφωνα με τα υψηλότερα σύγχρονα πρότυπα και περιλαμβάνει υδρομασάζ, σάουνα υπέρυθρης ακτινοβολίας, χαμάμ, σολάριουμ και γυμναστήριο. Παρέχονται μεγάλη ποικιλία από περιποιήσεις μασάζ και ομορφιάς, καθώς και παιδική πισίνα.
Το κέντρο του Neum απέχει περίπου 1 χιλιόμετρο. Η Παλιά Πόλη του Ντουμπρόβνικ, η οποία αποτελεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, είναι 60χλμ. μακριά, ενώ ο χώρος προσκυνήματος του Međugorje βρίσκεται σε απόσταση 40χλμ. από το κατάλυμα. Παρέχεται δωρεάν χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις. 

Grand Hotel Neum
4 αστέρων ( 78  )  Καλό 7,6.Βαθμολογία από 123 επισκέπτες μετά τη διαμονή τους

3.- HB  HOTEL  PALMA



Μία από τις κορυφαίες επιλογές μας σε Tivat. Το κλιματιζόμενο Palma προσφέρει εκπληκτική θέα στο Tivat Bay και βρίσκεται δίπλα στη δική του ιδιωτική παραλία, επενδεδυμένα με καφετέριες. Στεγάζει ένα μεγάλο εστιατόριο και προσφέρει δωρεάν Wi-Fi. Γειτονικές Kotor, 8 χλμ μακριά, είναι εισηγμένη από την UNESCO.
Οι επισκέπτες του Palma Hotel μπορούν να χαλαρώσουν στην παραλία ή στη βεράντα. Τα περισσότερα δωμάτια προσφέρουν θέα στη θάλασσα, και μερικά έχουν ακόμη και ένα ιδιωτικό μπαλκόνι. Τα μπάνια με πλακάκια έρχονται όλα με ντους.
Μέσα σε μια βόλτα 20 λεπτών με τα πόδια υπάρχουν πολλά καλά εξοπλισμένες αθλητικές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Οι ιστορικές πόλεις της Sveti Stefan και μπαρ βρίσκονται 30 και 65 χιλιόμετρα αντίστοιχα. 

Hotel Palma 
3 αστέρια 
καλή 7,7. Βαθμολογήθηκε με 205 επισκέπτες μετά από την διαμονή τους
Υπάρχουν 3 άνθρωποι αναζητούν σε αυτό το ξενοδοχείο.
 € 74  ΑπόθεμαUlica 21. Novembra BB, Tivat


4.- Ξενοδοχείο Green Τίρανα

Green House
4,3 



Ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στα Τίρανα τέσσερα αστέρια. 
Με τη μοναδική αρχιτεκτονική του Green Hotel σχεδιαστεί αρχικά, με σύγχρονο εξοπλισμό τέλεια συνδυάζει την κομψότητα και την απλότητα ενός κλασσικού κτιρίου δημιουργώντας μια ελκυστική και χαλαρωτική ατμόσφαιρα.
Το Hotel Green βρίσκεται σε ένα προάστιο των Τιράνων, λίγα μόλις βήματα από την εθνική οδό Τιράνων-Δυρραχίου. Το ξενοδοχείο περιβάλλεται από κήπο και προσφέρει μπαρ και εστιατόριο που σερβίρει παραδοσιακά και διεθνή πιάτα.
Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν δωρεάν Wi-Fi, δορυφορική τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Στις εγκαταστάσεις παρέχεται δωρεάν χώρος στάθμευσης.
Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρεται καθημερινά πρωινό. Η ρεσεψιόν λειτουργεί όλο το 24ωρο, ενώ παρέχεται και υπηρεσία δωματίου.
Το κέντρο των Τιράνων είναι 7,4χλμ. μακριά.
Η διάσημη συνοικία Blloku, μια αριστοκρατική περιοχή της πόλης γνωστή σαν προορισμός για ψώνια και διασκέδαση, βρίσκεται σε απόσταση 3 χιλιομέτρων.
 Έχει πολλές μπουτίκ, καταστήματα, εστιατόρια, μοντέρνα μπαρ, παμπ και καφέ.
Ο κεντρικός σταθμός λεωφορείων απέχει 2χλμ., ενώ ο σιδηροδρομικός σταθμός 2,3 χιλιόμετρα. Το αεροδρόμιο των Τιράνων είναι προσβάσιμο σε 18 χιλιόμετρα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου