ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Νέα ρύθμιση για αναλογικά τέλη κυκλοφορίας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Νέα ρύθμιση για αναλογικά τέλη κυκλοφορίας.
Υπάρχει και καλύτερη λύση, και απορώ πως δεν το σκέφτηκαν.
Σε συνεργασία και με τις ασφαλιστικές εταιρείες, να παρκάρουν τα αυτοκίνητα σε συγκεκριμένα ΚΡΑΤΙΚΑ πάρκιγκ, και όταν θέλει να κυκλοφορήσει ο ιδιοκτήτης το ακινητοποιημένο όχημά του, να πηγαίνει, να πληρώνει ΗΜΕΡΗΣΙΑ ( και για όσες μέρες θέλει ) τέλη κυκλοφορίας και ασφάλιστρα, και μετά να το επιστρέφει. Κάτι σαν…. ενοικίαση ας πούμε.Του ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ αυτοκινήτου!
Μήπως το προχώρησα πολύ ?
    Υπογράφηκε και προωθείται στη Βουλή, η ρύθμιση βάσει της οποίας δίνεται η δυνατότητα άρσης της ακινησίας επιβατικών οχημάτων ή μοτοσυκλετών ιδιωτικής χρήσης με την καταβολή των τελών κυκλοφορίας ως εξής:
      - για άρση ακινησίας χρονικής διάρκειας ενός (1) μηνός, καταβάλλονται τα 2/12 του ποσού των αναλογούντων στο όχημα, ετησίων τελών κυκλοφορίας,
      - για άρση ακινησίας χρονικής διάρκειας τριών (3) μηνών, καταβάλλονται τα τέσσερα δωδέκατα (4/12) του ποσού των αναλογούντων στο όχημα, ετησίων τελών κυκλοφορίας,
      - για άρση ακινησίας για το υπόλοιπο διάστημα του έτους και μέχρι το τέλος αυτού, καταβάλλονται τα δωδέκατα του ποσού των αναλογούντων στο όχημα ετησίων τελών κυκλοφορίας που απομένουν έως τις 31-12-2016, συν (+) δύο δωδέκατα (2/12) ετησίων τελών κυκλοφορίας.
    Σκοπός της συγκεκριμένης διάταξης είναι να δοθεί κίνητρο στους ιδιοκτήτες των οχημάτων που είναι σε ακινησία και αδυνατούν να καταβάλλουν τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας, να προβούν σε άρση αυτής, για χρονικό διάστημα που επιθυμούν, καταβάλλοντας τα αναλογούντα, σύμφωνα με την προτεινόμενη διάταξη, τέλη κυκλοφορίας.

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου