ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ 24ΩΡΗ ΒΑΣΗ...


ΕΛ.ΑΣ: Οι τηλεφωνικοί αριθμοί που πρέπει ΟΛΟΙ να γνωρίζουμε πέρα από το "100" για άμεση επικοινωνία με την Ελληνική Αστυνομία! 



Έχουμε συνηθίσει όλοι ότι κι αν συμβαίνει, οποιοσδήποτε λόγος κι αν υπάρχει (καταγγελία, παράπονο, άμεση ανάγκη κλπ.) να μας έρχεται στο μυαλό να καλέσουμε κατευθείαν το 100. Υπάρχουν ωστόσο κι άλλοι τηλεφωνικοί αριθμοί –τριψήφιοι ή τετραψήφιοι- που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε και να έχουμε στο μυαλό μας ανάλογα με την ανάγκη που υπάρχει κάθε φορά. 

Οι παρακάτω τριψήφιοι και τετραψήφιοι αριθμοί αντιστοιχούν σε τηλεφωνικές γραμμές που λειτουργούν σε 24ωρη βάση και στις οποίες οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες, παράπονα και καταγγελίες:  

100: Τηλεφωνική επικοινωνία για άμεση αστυνομική επέμβαση σε κάθε νομό της χώρας. 

109: Τηλεφωνική επικοινωνία με τις Υπηρεσίες Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, Θεσσαλονίκης και Πάτρας, για καταγγελίες σχετικές με ναρκωτικά. 

11188: Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. 

1571: Τηλεφωνική επικοινωνία στην ελληνική, αγγλική, γαλλική και γερμανική γλώσσα για την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ημεδαποί και αλλοδαποί τουρίστες. 

170, 1964 και 1014: Επικοινωνία με την Δ.Α.Ε.Ε.Β. (Αντιτρομοκρατική) για παροχή πληροφοριών για θέματα τρομοκρατίας. Διασφαλίζεται απόλυτα το απόρρητο της επικοινωνίας, καθώς και η ανωνυμία του ατόμου που τηλεφωνεί (δεν είναι δυνατή η αναγνώριση κλήσης). 

1033: Δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας με όλες τις Αστυνομικές υπηρεσίες των νομών Αττικής, Θεσσαλονίκης, Σερρών, Πιερίας και Πέλλας. 

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να απευθύνεστε και στην πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή.ΠΗΓΗ:

ΠΗΓΗ : "  http://saealarisas.blogspot.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου