ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016

ΤΑΞΙΔΙ ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ " ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΡΑΔΙΑ - ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΠΟΥΛΜΑΝ " ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤ. Σ.Α. Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ « Ανάρτηση 12 ».Τ Ε Λ Ο Σ

Ένα ταξίδι που ήρθε ως ιδέα και  πρόταση 

« ΟΙ ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ » μετά από διάφορες συζητήσεις 

στις παρέες  σχετικά με εκδρομές – ταξίδια   στο Συνέδριο  της 

Π.Ο.Α.Σ.Α  στην Λάρισα τον Ιούνιο του 2015 από την σύζυγο 

του προέδρου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού 

Λακωνίας πραγματοποιήθηκε και υλοποιήθηκε.Ο  Πρόεδρος του Συνδέσμου αφού  σκέφθηκε και πήρε τις κατάλληλες πληροφορίες άρχισε να δρομολογεί τις προβλεπόμενες ενέργειες μέχρι τις 26-6-2016 όπου την επομένη 27-6-2016 άρχιζε το Ταξίδι.΄Εξι (6) ημέρες γεμάτες από αλλαγές τοπίων  - τόπων  - συνηθειών – κ.λ.π. παραστάσεων. Από τις πόλεις που περάσαμε. « ΤΙΡΑΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚΗ – ΤΡΟΓΚΙΡ – ΣΠΛΙΤ – ΚΟΤΟΡ – ΜΠΟΥΝΤΒΑ   ».


Το μικρό αυτό ταξίδι ήταν μεθυστικά πανέμορφο. Τα τοπία από αγέρωχα κατάμαυρα βουνά που κατέληγαν σε δαιδαλώδη φιόρδ. Καταπράσινες θάλασσες και κάστρα. Εκεί είδαμε τον συνδιασμό βουνό και θάλασσα.
.Λόγω του συνδυασμού αυτού βρισκόμαστε στο βουνό που ήταν οι δρόμοι και βλέπαμε πανοραμικά τις παραθαλάσσιες  πόλεις.
Στις μαρίνες των πόλεων βλέπαμε τα πολυτελή γιοτ που τους καλοκαιρινούς μήνες επισκιάζουν τα μικρά αλιευτικά σκάφη των ντόπιων.


Τα μεγάλα κρουαζιερόπλοια που κατέβαζαν ένα μεγάλο αριθμό τουριστών κυρίως στο ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ δημιουργούν στα καταστήματα εμπορικότητα λόγω των αγορών.

Όπως βλέπουμε εδώ στην Ελλάδα στις παραθαλάσσιες πόλεις τα χαριτωμένα μαγαζάκια με τα αναμνηστικά έτσι βλέπαμε και εκεί.

Οι όμορφες και μεγάλες κατά το πλείστον αμμώδεις παραλίες στους κόλπους με τις οργανωμένες πλαζ δημιουργούσαν στην ψυχολογική μας διάθεση ότι το καλύτερο μας.Από τις παραλίες πέρασαν δημοφιλή καλλιτέχνες παρουσιάζοντας μεγάλες συναυλίες όπως οι Ρολινγκ  Στόουνς το 2007.

Η κουζίνα τους ομοίαζε με την Ελληνική πλην όμως είχαν και αρκετά τοπικά φαγητά όπου είναι επηρεασμένη από την Ιταλική Κουζίνα.  Επίσης είχαν πολύ ωραία κρασιά.

Εντύπωση μας έκανε ότι δεν είδαμε πουθενά καμένο βουνό. Πρέπει να επισημάνουμε ότι αξιοποιούν τα πάντα και εξυπηρετούν τους τουρίστες με αποτέλεσμα να έχουν ανέβει πολύ από τουριστικής πλευράς.Γενικά λοιπόν όλο το ταξίδι ήταν πολύ ωραίο. Αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες της παρούσας ανάρτησης όπου όλο σχεδόν το γκρουπ χόρευε ασταμάτητα για αρκετές ώρες και μερικές φορές λόγω των πολλών που χόρευαν είχαν γίνει δύο σειρές.

Στο ταξίδι αυτό είχαμε και γάμο !!!
Δεν υπήρξαν προβλήματα όλα κύλησαν καλά, οι συμμετέχοντες ευχαριστήθηκαν και είπαν να επαναλάβουμε Ταξίδι.

Υπήρξαν προτάσεις για  το έτος 2017 στη ΡΟΥΜΑΝΙΑ και σε αρκετούς άρεσε η ιδέα – πρόταση.


Κλείνοντας για άλλη μία φορά ο Σύνδεσμος 

Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού 

Αργολίδας θέλει να ευχαριστήσει τους 

συμμετέχοντες και το Τουριστικό Γραφείο


ΖΑΦΕΙΡΗΣ TOURS

Για την οργάνωση του Ταξιδίου με τους πάρα πολύ καλούς : Οδηγό « Γιώργο » και την Ξεναγό « Ασπασία » όπου ζητήθηκαν να είναι οι ίδιοι του χρόνου στο επόμενο ταξίδι όπως να συμμετέχει και πάλι ο ιδιοκτήτης του γραφείου ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΄Αγγελος με την σύζυγό του.

Το εκκολαπτόμενο Monte Carlo της Ανατολικής Μεσογείου είναι ένας προορισμός που άξιζε όπως είδαμε η πραγματοποίηση της Ιδέας – Πρότασης που έγινε στο Συνέδριο της Λάρισας το 2015, από την σύζυγο του Προέδρου Νομού Λακωνίας όπου ο Πρόεδρος ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ το πρότεινε στο Δ.Σ. του Συνδέσμου του και  εγκρίθηκε για την υλοποίησή του.-


΄Αποψη συμμετεχόντων από το πούλμαν.  


Συνάδελφοι και φίλοι όλοι γίναμε μία μεγάλη παρέα και ωραία παρέα.


Κάποιοι και λίγο κουρασμένοι αλλά στην ξενάγηση όλοι κανονικά παρόντες. 


Τα πρόσωπα  χαμογελαστά και γεμάτα ευχαρίστηση μαρτυρούν την επιτυχία της εκδρομής.   Ο Αντιπρόεδρος σε πελάγη ευτυχίας. Η γαλαρία Ο τραγουδιστής μας Μάικ.
Το ανομοιογενές γκρουπ στον χαιρετισμό του μεταξύ τους 

είπαν και του χρόνου να είμαστε καλά να ξανασυναντηθούμε. Οι φωτογραφίες μιλούν.- 


Εν καιρώ για τους συμμετέχοντες θα γίνει προσπάθεια να βγει
Ένα DVD με τις όσο είναι δυνατόν καλύτερες φωτογραφίες,  από πλέον 16 GB.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου