ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016

ΤΑΞΙΔΙ ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤ. Σ.Α. Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ- " Ανάρτηση 2 "Την  27η του μηνός Ιουνίου 2016 πρωί πρωί με την αυγή άρχισε να πραγματοποιείται το υπό σκέψη  από το Πανελλήνιο Συνέδριο της Π.Ο.Α.Σ.Α.  και  προγραμματισμένο από τον μήνα Νοέμβριο του 2015 ταξίδι στις « ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ».

Το πρώτο ταξίδι στο Εξωτερικό για τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο πήρε την πρωτοβουλία και τόλμησε να το πραγματοποιήσει.
Πράγματι μέχρι να πάρει το δρόμο του υπήρχε η αγωνία για την πληρότητα της συμμετοχής, δεν άργησε όμως πολύ να δείξει ότι θα υπήρχε μεγάλη ζήτηση.

Η συμπλήρωση των συμμετοχών για το λεωφορείο των 61 θέσεων έγινε πριν μηνός περίπου και όταν προέκυψαν τέσσερις (4) ακυρώσεις αμέσως συμπληρώθηκαν με άτομα από την λίστα που υπήρχε.
Αυτά τα ολίγα για την πορεία της συμμετοχής.


Οι περισσότεροι συνάδελφοι και φίλοι της Αργολίδας συγκεντρώθηκαν στα γνωστά σημεία των πόλεων Ναυπλίου και ΄Αργους όπου εδώ είχαν έρθει και οι συνάδελφοι από την Λακωνία. Από τον Ισθμό πήραμε τους συναδέλφους από Αθήνα.

Οι συμμετοχές ήταν κυρίως από συναδέλφους όλων των βαθμίδων και οι εκ Αθηνών 5 ζευγάρια όπου οι ίδιοι και οι σύζυγοι αυτών είχαν τερματίσει την ενεργό τους υπηρεσία τουλάχιστον Αστυνομικοί Διευθυντές. Οι δε φίλοι πολίτες υπάλληλοι, συνταξιούχοι και καταξιωμένοι επαγγελματίες του Νομού.

΄Ολοι αυτοί έγιναν ένα γκρουπ μεγάλο και παρότι ήταν ανομοιογενές  συνεργάστηκαν και υλοποιήθηκε αυτό το ταξίδι, όπου σε όλους τους συμμετέχοντες θα τους μείνει αξέχαστο.

Αφού λοιπόν ολοκληρώθηκαν οι συμμετοχές πήραμε τον δρόμο για τον πρώτο σταθμό που ήταν της Κακαβιάς, σύνορα. ΄Εγινε ο σχετικός έλεγχος στα σύνορα και συνεχίσαμε για τον πρώτο προορισμό του ταξιδίου το ΔΥΡΑΧΕΙΟ όπου και έγινε η πρώτη διανυκτέρευση.  


Αφού τακτοποιηθήκαμε στο ξενοδοχείο ο καθένας ήταν ελεύθερος να κινηθεί όπου ήθελε, ένα μεγάλο ποσοστό βγήκε στην παραλία του Δυρραχίου. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου