ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Για την ημέρα ΤΙΜΗΣ των ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ Σωμάτων Ασφαλείας


ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Για την ετεροχρονισμένη ημερομηνία  της παρούσης ανάρτησης είχε γίνει σχετική ενημέρωση στο face  26-6-2016 { (  Για την ημέρα ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ θα γίνει σχετική ανάρτηση από το BLOGGER " ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΝΟΥΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ " μετά την 6-7-2016 λόγω του Ταξιδιού στο Εξωτερικό
 ( ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ) του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας όπου θα έχει συγκεντρωθεί όλο το φωτογραφικό υλικό κλπ. ).}



Προκειμένου το blogger είναι τυπικό στα ανακοινωθέντα σήμερα αφού συγκέντρωσε όλο το φωτογραφικό υλικό αναρτά την παρούσα ανάρτηση.

Με την εορτή των Αγίων Πάντων έχει καθιερωθεί από την Ελληνική Αστυνομία  ως επίσημη ημέρα ΤΙΜΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ.

Στο Νομό Αργολίδας όλες οι εκδηλώσεις έγιναν στην Μητρόπολη Αργολίδας  Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο.


Το πρόγραμμα εκδήλωσης είχε ως εξής :

09.40 Πέρας προσέλευσης προσκεκλημένων.


09.50 Πέρα προσέλευσης Επισήμων

10.15 Ανάγνωση Ημερήσιας Διαταγής Ελληνικής Αστυνομίας



10.25 Χαιρετισμός Εκπροσώπου  Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας.



Κυρίες και Κύριοι
Η σημερινή ημέρα   E I N A I     ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ  για τους Αποστράτους των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και για τον θεσμό της Αστυνομίας.
Οι σχέσεις των Αποστράτων με τους εν ενεργεία συναδέλφους μας, πέρα από την αυτονόητη συναδελφική αλληλοκατανόηση, που πάντα υπήρχε, προσδιορίσθηκε και οριοθετήθηκε με νομοθετικές ρυθμίσεις.
Η καθιέρωση της Ημέρας Τιμής για τους Αποστράτους με την οποία τιμούμεθα  σήμερα μαζί με την εξ  ίσου σημαντική καινοτομία είναι η ίδρυση στο Αρχηγείο,  Τμήματος Επικοινωνίας και Εξυπηρετήσεως των Αποστράτων.
 Ο εορτασμός καθιερώθηκε με Νόμο  για να τιμούμεθα ως συνειδητοποιημένοι λειτουργοί του Σώματος που καθ΄ όλη τη διάρκεια της μακρόχρονης επαγγελματικής μας σταδιοδρομίας  και με αίσθημα ευθύνης  αυταπάρνησης συμβάλαμε αποφασιστικά στην εμπέδωση αισθήματος ασφαλείας των πολιτών. 
Τιμούμεθα σήμερα όσοι έχουμε  τερματίσει την ενεργό υπηρεσιακή μας σταδιοδρομία και έχουμε περιέλθει στην κατάσταση του αποστράτου.
 Ως Απόστρατοι  δεν εκδιωκόμεθα  από την Αστυνομική οικογένεια, αλλά αντίθετα τυγχάνουμε  τον σεβασμό και την μέριμνα των εν ενεργεία συναδέλφων μας  που μεριμνούν και φροντίζουν για τα προβλήματά μας.
Παράλληλα οι ρυθμίσεις αυτές δημιουργούν την ελπιδοφόρο προσδοκία και την βεβαιότητα σε όσους βρίσκονται στα πρόθυρα της αποστρατείας, ότι ένας άλλος χώρος, ο χώρος των Αποστράτων τους αναμένει να τους δεχθεί, να τους αγκαλιάσουμε και να τους προσφέρουμε χαρές, νέα ενδιαφέροντα και πολλές ευκαιρίες προσφοράς και δράσεις.
Τα μέλη του  Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας, αισθάνονται ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ΔΙΟΤΙ έχει ήδη δημιουργηθεί  μία άψογη συνεργασία με την Δ/νση Αστυνομίας Αργολίδας με αποτέλεσμα την σύσφιξη των σχέσεων των εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφων. 
Πρέπει να ατενίζουμε προς το μέλλον και το μέλλον ανήκει στη σημερινή Ελληνική Αστυνομία,  να είμαστε ενωμένοι και όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα και ποιο ωφέλιμα.
Αισθανόμαστε υπερήφανοι διότι το Σώμα στο οποίο και εμείς προσφέραμε όσα ο καθένας μπορούσε,  για  την εκτίμηση και τον σεβασμό που δείχνει  προς τους Αποστράτους με τις θεσμοθετημένες εκδηλώσεις.
Τελειώνοντας ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας θέλει να ευχαριστήσει όλους τους Αστυνομικούς,  για την επιτυχή και αποτελεσματική Αστυνόμευση του Νομού μας και για τις επιτυχίες που έχει σημειώσει μέχρι σήμερα. Ευχόμεθα δε να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερες επιτυχίες ώστε να εδραιώνουν την ασφάλεια των πολιτών.
Θέλουμε ειδικότερα να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή Αστυνομίας του Νομού κ. ΠΟΥΠΟΥΖΑ Παναγιώτη για την αμέριστη συμπαράστασή του στο πρόγραμμά μας με την παρουσία του σε όλες μας τις εκδηλώσεις.-

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

10.30 Πέρας τελετής.




Στην συνέχεια, σε συνεργασία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας και του Συνδέσμου Αποστράτων Σ.Α. Ν. Αργολίδας προσφέρθηκε καφές  - αναψυκτικά στην ΛΑΦ - ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ .

 .


Επίσης τιμήθηκε από κοινού το μέλος του Συνδέσμου κ. ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ Αργυρούλα ως Υπερ πολύτεκνη μητέρα. 

Την πλακέτα παρέλαβε ο σύζυγός της κ. ΧΑΡΑΛΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος Απόστρατος Αστυνομικός.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου