ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Πού θα φάτε τέλειους λουκουμάδες με παγωτό στην Αθήνα.


 ΠΗΓΗ : "    http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 
Πού θα φάτε τέλειους λουκουμάδες με παγωτό στην Αθήνα.
    Υπάρχει πιο κολασμένη απόλαυση από λαχταριστούς, αφράτους φρεσκοτηγανισμένους λουκουμάδες που λιώνουν στο στόμα; Ναι, οι ίδιοι λουκουμάδες, συνδυασμένοι με θεϊκό, δροσιστικό παγωτό. Και βρίσκουμε αυτόν τον υπέροχο καλοκαιρινό συνδυασμό σε πέντε μέρη της Αθήνας που φημίζονται και για τους ωραίους λουκουμάδες τους και για το αγνό παγωτό.

Loukouμάδες
Αιόλου 21, τηλ: 210 3210880
    Οι λουκουμάδες που κάνουν την γωνία της πλατείας Αγίας Ειρήνης να μοσχοβολά μέλι και φρέσκια ζύμη, μας δροσίζουν με υπέροχες γεύσεις. Οι φρεκοτηγανισμένοι, χρυσαφένιοι λουκουμάδες, απλοί ή γεμιστοί (με πραλίνα, μαστίχα, λεμόνι ή μπανάνα) συνδυάζονται υπέροχα με παγωτό καϊμάκι και γλυκό βύσσινο, με παγωτό βανίλια και καραμελωμένο αμύγδαλο, με παγωτό Νουτέλα και κρέμα μπανάνα. Θα βρείτε επίσης συνδυασμούς που περιέχουν παγωτό φυστίκι, κρέμα-μπισκότο, twix και… μπουγάτσα.



Κρίνος
Αιόλου 87, Αθήνα, τηλ.: 210 3216852
    Οι πιο old school λουκουμάδες, και ίσως οι πιο ξακουστοί της πόλης, είναι αυτοί που ετοιμάζει ο Κρίνος στο νοσταλγικό καφενέ του στην Αιόλου. Ανοιχτός μέχρι το απόγευμα, οΚρίνος φημίζεται για τους κλασικούς λουκουμάδες με μέλι που σερβίρει, αλλά δεν θα χάσετε αν ζητήσετε την εκδοχή με σοκολάτα και παγωτό. Μπορείτε επίσης να πάρετε ξεχωριστά λαχταριστό παγωτό μηχανής. Οι λουκουμάδες κυμαίνονται στα 3-3,50€ ανά μερίδα.

Λουκουμάδες Μπαλατσούρα
Ιερά Οδός 237, Αιγάλεω, τηλ.: 210 5982806
    Το πιο γλυκό μυστικό των δυτικών προαστίων είναι αυτό το λουκουματζίδικο των αδερφών Μπαλατσούρα που κρατούν απαράλλαχτη την συνταγή τους πάνω από οκτώ δεκαετίες. Δοκιμάστε τους λουκουμάδες με σοκολάτα και συνδυάστε με υπέροχο παγωτό καϊμάκι – το οποίο είναι πεντανόστιμο ακόμα κι αν το απολαύσετε μόνο του, με σπιτικό γλυκό του κουταλιού φράουλα. Οι λουκουμάδες στοιχίζουν περί τα 2,70€.

Lukumami
Κατσουλιέρη 6, Χαλάνδρι, τηλ: 21 0682 4001
    Τριών ειδών λουκουμάδες σερβίρει το χαλανδριώτικο Lukumami: Ελληνικούς, γαλλικούς (beignets) και ισπανικούς (στενόμακρα churros). Και ενώ ο κατάλογος έχει άπειρους συνδυασμούς για να διαλέξετε, μπορείτε πάντα να προμηθευτείτε μία από τις τέσσερις γεύσεις αγνού σπιτικού, αλλά άκρως εξωτικού παγωτού που παρασκευάζονται στο κατάστημα: Σοκολάτα Καραϊβικής αρωματισμένη με τόνκα, σοκολάτα γάλακτος με πέρλες caramelia, βανίλια Ταϊτής και φράουλα (1,80€ η μπάλα).
Νέος Κρίνος
Δεκελείας 108, Νέα Φιλαδέλφεια, τηλ: 210 2513220
    Λουκουμάδες, μπουγάτσα, παγωτό. Το τρίπτυχο της αμαρτίας συναντάμε στον Νέο Κρίνο της Νέας Φιλαδέλφειας, σε έναν χώρο που ισορροπεί μεταξύ παραδοσιακού καφενείου και μπιστρό. Εδώ δοκιμάζουμε στρογγυλούς λουκουμάδες με τρύπα στη μέση, μίνι ντόνατς, σιροπιαστά γλυκά και βάφλες – όλα συνδυάζονται με παγωτό σε διάφορες γεύσεις. 

Αναρτήθηκε από Ανδρεας στις 3:00 π.μ. 
Αντιδράσεις: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου