ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΗ: Παράταση της διορίας για τη ρύθμιση των οφειλώνΤην παράταση της προθεσμίας διακανονισμού των οφειλών των καταναλωτών της, ανακοίνωσε η ΔΕΗ το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Εταιρείας, το ενδιαφέρον των πολιτών είναι μεγάλο.
Η ανακοίνωση της ΔΕΗ έχει ως εξής:

«Το Δ.Σ της ΔΕΗ λαμβάνοντας υπόψη τη συνεχιζόμενη προσέλευση, με αμείωτο ρυθμό, των πελατών της Επιχείρησης για να ενταχθούν στη ρύθμιση των 36 δόσεων χωρίς προκαταβολή, αποφάσισε σήμερα τηνπαράταση της ρύθμισης για ένα μήνα, μέχρι την 31η Οκτωβρίου.
Παράλληλα, ανταποκρινόμενο στα αιτήματα διαφόρων φορέων δίνει την ευκαιρία ένταξης στη ρύθμιση αυτή και σε όσους τη ζητήσουν όχι αυτοβούλως αλλά μετά από διακοπή της ηλεκτροδότησης λόγω χρέους, με μοναδική προϋπόθεση να μην έχουν προβεί σε αυθαίρετη επανασύνδεση με επέμβαση στο μετρητή τους.
Τέλος, και εξαντλώντας κάθε περιθώριο καλής θέλησης, σε όσους είχαν κάνει παρέμβαση στο μετρητή τους – εννοείται πλην της περίπτωσης της ρευματοκλοπής – αποφάσισε η επανασύνδεση να γίνεται με προκαταβολή ίση με το 15% της οφειλής και η εξόφληση του υπολοίπου σε 12 δόσεις».

ΠΗΓΗ : " ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ    " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου