ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμ.Ασφαλ.παραβρέθηκε στην Εορτή του ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ 17-12-2016 Προστάτες " ΑΓΙΟΙ ΤΡΙΕΣ ΠΑΙΔΕΣ ΕΝ ΚΑΜΙΝΩ "

Σήμερα 17-12-2016 το Πυροσβεστικό Σώμα εορτάζει τους Προστάτες του {" Αγιοι Τρείς παίδες  

 εν Καμίνω  " Ανανία, Αζαρία και Μισαήλ "  }.


Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας και μέλη  του Συνδέσμου  ( Πυροσβεστικού Σώματος ) όπου ο Σύνδεσμος καλύπτει όλα τα Σώματα πρώην Ελληνικής Χωροφυλακής - Αστυνομίας Πόλεων της σημερινής  Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος.
Η συνέχεια παρακάτω από την επαγγελματική σελίδα " ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ "


Οι Πυροσβέστες του Ναυπλίου τίμησαν τους Προστάτες τους Τρεις Παίδες εν Καμίνω (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:10:00 π.μ. |  | 
Οι Πυροσβέστες του Ναυπλίου τίμησαν τους Προστάτες τους Τρεις Παίδες εν Καμίνω (βίντεο)
Όπως κάθε χρόνο στις 17 Δεκεμβρίου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία τιμά τους Προστάτες της Τρείς Παίδες εν Καμίνω.

 Στο Ναύπλιο η Πυροσβεστική Υπηρεσία τίμησε τους Αγίους με θρησκευτική ευλάβεια και κατάνυξη.
Τελέσθηκε Αρχιερατική θεία λειτουργία μετά αρτοκλασίας στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Γεωργίου , χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου.
Το παρών τους έδωσαν ο διευθυντής της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Ναυπλίου Βασίλειος Αλεξόπουλος ,αξιωματικοί και πυροσβέστες της Π.Υ Ναυπλίου ,καθώς και συνταξιούχοι του σώματος.
Οι Τρείς Παίδες αναγνωρίζονται από το 1981 ως προστάτες Άγιοι του Πυροσβεστικού Σώματος και καθιερώνεται από το 1991 ως η επίσημη ημέρα δοξολογίας και εορτασμού του Πυροσβεστικού Σώματος.
To Πυροσβεστικό Σώμα τιμά και γιορτάζει κάθε χρόνο στις 17 Δεκεμβρίου τους Προστάτες της Άγιοι Τρεις Παίδες, Ανανία, Αζαρία και Μισαήλ, με τη στάση ζωής τους αποτελούν ένα διαχρονικό ηθικό πρότυπο καθήκοντος, σηματοδοτώντας τη βαθιά Χριστιανική Πίστη, τη γενναιοψυχία, την τόλμη, την αποφασιστικότητα, αλλά πάνω απ’ όλα την αγάπη για τον άνθρωπο και τη διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.
Στην θεία λειτουργία παραβρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδος Γ.Γκιόλας και Γ.Ανδριανός ,ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Β.Σιδέρης, ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Σ.Μαρίνος ,εκπρόσωποι της Αστυνομίας κα.
ΠΗΓΗ : "  http://www.argolikeseidhseis.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου