ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Μια εβδομάδα στη μαγευτική Βιέννη με έκπτωση 50% A Taste of Vienna

ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Ταξίδεψε στη Βιέννη και..ζήσε το παραμύθι!


Μια εβδομάδα στη μαγευτική Βιέννη με έκπτωση 50%
Χωρίς υπερβολές δεν υπάρχει άνθρωπος που δε θα μπορούσε ν’ ασκήσει τα ενδιαφέροντα του και μάλιστα σε μία πόλη που ούτως ή άλλως προτείνεται ως τοπ ταξιδιωτικός προορισμός για την αυτοκρατορική γοητεία του, την αρχιτεκτονική κομψότητα και πλούσια μουσική παράδοση.

Η Βιέννη αποτελεί στην ουσία προορισμό παντός καιρού. Και αυτό γιατί τα έχει όλα: εκτενές και αξιόπιστο δίκτυο Μέσων Μαζικής Μεταφοράς (με ασανσέρ στους πιο πολυσύχναστους σταθμούς μετρό, διευκολύνοντας τη χρήση καροτσιού), εξαιρετικά μουσεία, «μαζεμένο» ως προς τις αποστάσεις ιστορικό κέντρο, καταπληκτικά καταστήματα, ονειρεμένα γλυκά και παραμυθένια ατμόσφαιρα!
Αφήστε κατά μέρος την Τέχνη και τα επιβλητικά μουσεία της Βιέννης και ανακαλύψτε την εύθυμη και διασκεδαστική πλευρά της. Ο λόγος για τα … Grinzing και Heuriger , όπου το πρώτο είναι ένα μαγευτικό χωριό στο βόρειο τμήμα της Βιέννης και το δεύτερο τα πιο ονομαστά εστιατόρια της Αυστρίας
Τι περιλαμβάνει η προσφορά
  • Επτά (7) μέρες, έξι (6) διανυκτερεύσεις, σε δίκλινο δωμάτιο σε ξενοδοχείο 4*, κοντά στο κέντρο ή σε στάσεις μετρό / τραμ για εύκολη πρόσβαση στα σημεία ενδιαφέροντος. Οι τιμές είναι κατ' άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.
  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσεως, Αθήνα – Βιέννη, Θεσσαλονίκη-Βιέννη μετ'επιστροφής
Βρείτε την προσφορά ΕΔΩ


ΠΗΓΗ  :  Περισσότερα: ΚΕΡΔΙΣΤΕ - Μια εβδομάδα στη μαγευτική Βιέννη με έκπτωση 50% | E-Radio.gr Life 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου