ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Ο Σύνδεσμος ΑΠΟΣΤ.ΣΩΜ.ΑΣΦ.Ν.Αργολ.Αντάλλαξε ΕΥΧΕΣ με τα μέλη του και τους Συναδέλφους εν Υπηρεσία


Την 28η Δεκεμβρίου 2016 και κατά τις ώρες 10.00-13.00 πραγματοποιήθηκε από τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας η προγραμματισμένη εκδήλωση για Ανταλλαγή ΕΥΧΩΝ μεταξύ των μελών του και των εν υπηρεσία συναδέλφων που εκείνες τις ώρες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί  τους :

Τον  Γενικό Πελοποννήσου κ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ Αδαμάντιο, Ταξίαρχο για την τιμή που έκανε να παραβρεθεί στην εκδήλωση.


Τον Διευθυντή Αστυνομίας Αρκαδίας κ. ΤΡΙΓΩΝΗ Δημήτριο, Ταξίαρχο ο οποίος μας ευχήθηκε τα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ τηλεφωνικώς διότι λόγω υπηρεσιακών αναγκών και των καιρικών συνθηκών ήταν αδύνατον να παραβρεθεί. 


Τον Διευθυντή Αστυνομίας Ν.Αργολίδας κ. ΠΟΥΠΟΥΖΑ Παναγιώτη Αστυνομικό Διευθυντή για την παρουσία του και για την παραχώρηση της αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.Τους Διοικητές των Υπηρεσιών  και τους συναδέλφους που υπηρετούν για την παρουσία τους.
Ιδιαιτέρως  το Διοικητικό Συμβούλιο θέλει να ευχαριστήσει  όλα τα μέλη που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση παρ  ότι εκείνες τις ώρες οι καιρικές συνθήκες ήταν δύσκολες. 


Επίσης και αυτούς τους Συναδέλφους  που θα ήθελαν να είναι μαζί μας αλλά λόγω των οικογενειακών  - κοινωνικών υποχρεώσεών των δεν ήταν δυνατόν να είναι μαζί μας. 


Επίσης να ευχαριστήσουμε τους φίλους μας για την παρουσία τους.


Αφήνοντας στο τέλος να ευχαριστήσουμε τον αντιπρόσωπο του Τοπικού Παραρτήματος της ΕΑ ΑΣ κ. ΙΩΑΝΝΙΔΗ Γεώργιο ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Κων/νο ο οποίος ευρίσκεται στο Εξωτερικό και το μέλος της ΕΑ ΑΣ κ. ΚΑΣΙΩΤΑΚΗ Αντώνιο οι οποίοι παραβρέθηκαν και τίμησαν την εκδήλωση.

Τα εδέσματα αρκετά και το κρασί άφθονο. 


Ήταν πράγματι μία ωραία εκδήλωση.

Και σε αυτή την εκδήλωση όπως έχει παρατηρηθεί σε όλες τις προηγούμενες συναντήθηκαν συνάδελφοι που χρόνια είχαν ειδωθούν ίσως και από τότε που υπηρετούσαν. 

Ο Σκοπός πραγματοποίησης τέτοιων διάφορων εκδηλώσεων του Συνδέσμου είναι και αυτός.

Αν σε κάθε εκδήλωση παρευρίσκεται έστω και ένας συνάδελφος ο οποίος έχει φύγει από την Αργολίδα και τυχαίνει σε κάποια εκδήλωση του Συνδέσμου μας και παρευρίσκεται πραγματικά δημιουργεί συγκινήσεις - αναμνήσεις.

Σε αυτήν την εκδήλωση είχαμε κοντά μας τον Ζ Ο Υ Μ Π Ο Ελευθέριο για όποιους από τους συναδέλφους τον γνώριζαν.

΄Ηταν μία  ωραία έκπληξη της ημέρας. 

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου ήταν παρόντες οι : 
ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ, Πρόεδρος - ΣΙΑΧΑΜΗΣ Ιωάννης, Αντιπρόεδρος   -  ΚΟΥΚΟΥΒΕΣ Αντώνιος, Γεν. Γραμματέας - ΚΑΡΑΛΗ Θεώνη Ειδ. Γραμματέας - ΛΙΤΣΑ - ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ Παναγούλα, Ταμίας - ΚΟΚΚΟΡΟΣ Ηλίας Βοηθός Ταμία ως επίσης ο Εκπρόσωπος της Π.Ο.Α.Σ.Α.  ΠΑΠΠΑΣ Γρηγόριος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου