ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Μέλος του Δ-κού Συμβ. Αποστράτων Σωμ.Ασφ.Ν.Αργολίδας στην κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Αποσ.Αστυν.Ν.Λακωνίας - Οδοιπορικό



Την 27-1-2017 Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αστυνομικών Ν.Λακωνίας  πραγματοποίησε την ετήσια συνεστίαση του σε τοπικό κέντρο διασκεδάσεως, στην οποία συμμετείχαν όλα τα μέλη του Συνδέσμου με τις οικογένειές τους και πλήθος προσκεκλημένων. 
Τήν εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι : 
Ο Ταξίαρχος κ. ΜΑΡΟΥΔΑΣ Γεώργιος της Διεύθυνσης Λακωνίας.



Ο Υποστράτηγος ε.α. ΤΣΙΒΙΚΗΣ Ηλίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας.




Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αργολίδας κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ.


Ο Πρόεδρος της ΄Ενωσης Αστυνομικών Λακωνίας κ. ΝΤΕΡΟΣ Αθανάσιος.
Ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Λακωνίας της Διεθνούς ΄Ενωσης Αστυνομικών κ. ΚΟΥΒΟΥΣΗΣ Δημήτριος.
Ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Παναγιώτης ΛΙΑΣΚΟΣ αφού χαιρέτισε τους προσκεκλημένους, ενημέρωσε τα μέλη του Συνδέσμου για τα θέματα που τους απασχολούν και στη συνέχεια το Διοικητικό Συμβούλιο προέβη σε τιμητική διάκριση στο μέλος του Συνδέσμου ΛΑΛΟΥΣΗ Παναγιώτη για τις εξαίρετες υπηρεσίες που προσέφερε στο Σώμα.



Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης ΙΕΡΟΘΕΟΣ Ηγούμενος της Ιεράς ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου. 


Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας κ. ΜΑΝΤΑΣ  Μιχαήλ κάνοντας τον χαιρετισμό είπε : Φύγαμε από την όμορφη ΑΡΓΟΛΙΔΑ και ήρθαμε στην όμορφη ΛΑΚΩΝΙΑ. Το Δ-κό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας  Ν. Αργολίδας εύχεται στον Σύνδεσμό σας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και Καλή Χρονιά με υγεία στην συνέχεια   τιμήθηκε με την παρακάτω πλακέτα για την παρουσία του στην εκδήλωση.

Ο κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ συναντήθηκε με πολλούς συναδέλφους του που είχαν υπηρετήσει όταν αυτοί ήταν στις υπηρεσίες της Αργολίδας ως επίσης με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Λακωνίας κ. ΜΑΡΟΥΔΑ Γέωργιο Ταξίαρχο ο οποίος πριν μετακινηθεί στο Νομό ΛΑΚΩΝΙΑΣ ήταν στο Νομό ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ όπου και αυτό το βράδυ έμαθε το ευχάριστο γεγονός της παραμονής του στο Βαθμό και στον ίδιο Νομό.

Η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής. 






Το πρωί της ιδίας ημέρα έγινε μία βόλτα στο Γύθειο  με τον Πρόεδρο κ. ΛΙΑΣΚΟ Παναγιώτη και με άλλους συναδέλφους όπου συζήτησαν διάφορα θέματα που απασχολούν τους Αποστράτους.








Μετά από την όμορφη βόλτα με τους συναδέλφους στο ωραίο Γύθειο γυρίσαμε στην Αργολίδα με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου