ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Μέλη του Δ.Σ. Συνδέσμου Αποστ.Σωμ.Ασφ.Ν.Αργολίδας Τίμησαν την από κοινού κοπή της Βασιλόπιτας Δ-Νση Αστυνομίας - ΄Ενωσης Αστυνομικών - Ι.Ρ.Α.

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας εκ του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας που έκοψαν απο κοινού   η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ή ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ και η Ι.Ρ.Α  παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους οι :ο Πρόεδρος κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ και ο Βοηθός Ταμία κ. ΚΟΚΚΟΡΟΣ Ηλίας

Οι φωτογραφίες είναι από  τις  φιλικές σελίδες (  ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ  και ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ  ) προσωπικά  του κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ  που από χρόνια συνδέονται με διαφορετικό τρόπο την κάθε μία με τους υπευθύνους των.

Σήμερα 13-1-2017 πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας στο Ναύπλιο η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.
Παραβρέθηκαν οι :  ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου κ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Διαμαντής Ταξίαρχος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αργολίδας κ. ΠΟΥΠΟΥΖΑΣ Παναγιώτης Αστυνομικός Διευθυντής.
Ο Διοικητής του Κ.Ε.Μ.Χ. Ναυπλίου, Ο Διοικητής της ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ Υπηρεσίας , Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ.
Οι Διοικητές των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νομού Αργολίδας. 
Από την ΄Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων παραβρέθηκαν οι : ο Πρόεδρος ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ Γεώργιος, ο ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ Αναστάσιος Γεν. Γραμ., ο ΓΚΑΝΙΟΣ Νικόλαος Αντιπρ. στην Π.Ο.Α.Σ.Υ, ο κ. ΚΟΛΛΙΑΣ Δημήτριος Αντιπρ. στην Π.Ο.Α.Σ.Υ ο οποίος ήταν και ο τυχερός της ημέρας διότι βρήκε το Φ λ ο υ ρ ί  και ο κ. ΜΠΡΑΓΚΑΣ Ανδρές μέλος.
Από την Διεθνή ΄Ενωση Αστυνομικών της Τοπικής Διοίκησης Αργολίδας οι : Ο  κ. ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΤΗΣ Χρήστος Πρόεδρος, ο κ. ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ  Αθανάσιος Αντιπρόεδρος και ο κ. ΚΟΥΤΡΟΥΦΙΝΗΣ Σπυρίδων μέλος.
Από το  Τοπικό Παράρτημα της  ΕΑ ΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ο Πρόεδρος κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Κων/νος. 
Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας θα κόψει την Βασιλόπιτα την 29η του μηνός στο Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας το πρόγραμμα έχει ως εξής.
Θα πραγματοποιηθεί αρτοκλασία κατά την ώρα της λειτουργίας, στην συνέχεια σε ειδική αίθουσα του Ναού η κοπή της Βασιλόπιτας - απονομή τιμητικών στα παιδιά των Αποστράτων που πέρασαν στις Ανώτερες Σχολές το 2016 ως επίσης τιμητική διάκριση στη χήρα η οποία θα προσφέρει Στολή της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ στον Σύνδεσμο για να κοσμεί το γραφείο.  


Ο Μητροπολίτης Αργολίδας αφού 

ευλόγησε και έκοψε την 

Βασιλόπιτα ευχήθηκε το 2017 να 

είναι καλύτερο επίσης να έχουν 

όλοι υγεία και καλή χρονιά.

Παραπολιτικά Αργολίδα
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου