ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Τι θα έλεγες για έναν χρόνο με όλα τα έξοδα πληρωμένα στην Πολωνία;


Τι θα έλεγες για έναν χρόνο με όλα τα έξοδα πληρωμένα στην Πολωνία;
    Πως θα σου φαινόταν κάποιος να σε έστελνε για έναν χρόνο σε μια όμορφη μικρή Ευρωπαϊκή πόλη με όλα τα έξοδα πληρωμένα; Και το μόνο που θα έπρεπε να κάνεις είναι να εργαστείς εθελοντικά βοηθώντας ανθρώπους και περιβάλλον, εμπλουτίζοντας τις κοινωνικές σου δεξιότητες;
    Ξεκινώντας από 7 Μαρτίου 2017 και με διάρκεια έως τις 6 Μαρτίου 2018, η Α.Μ.Κ.Ε You in Europe σε συνεργασία με τον Πολωνικό Οργανισμό “Stowarzyszenie “Dorośli-Dzieciom” προκηρύσσει 1 θέση Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας (EVS) διάρκειας 12 μηνών στην γραφική πόλη Więcbork της Πολωνίας.
    Οι εθελοντές του προγράμματος θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε τοπικούς οργανισμούς της πόλης με αντικείμενο την προστασία του περιβάλλοντος, την φροντίδα των ηλικιωμένων καθώς και παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία, εργασία που σίγουρα οδηγεί σε σημαντική εμπειρία και κοινωνικές δεξιότητες.
    Οι εθελοντές θα εργάζονται στο πλευρό έμπειρων εκπαιδευτών και κοινωνικών λειτουργών, συμβάλλοντας σημαντικά στην βελτίωση της ζωής των ατόμων με δυσκολίες και αποκτώντας πολύτιμη εργασιακή εμπειρία στον τομέα των κοινωνικών υπηρεσιών. Για να μην αναφέρουμε την ευκαιρία που θα έχουν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και να καλλιεργήσουν τις αξίες του αυτοσεβασμού και της αποδοχής στις ομάδες αυτές.
    Το πρόγραμμα μάλιστα θα περιλαμβάνει για αυτόν τον σκοπό διοργάνωση δράσεων, όπως εκδρομές, εκδηλώσεις τέχνης και πολιτισμού, γιορτές, αθλητικές εκδηλώσεις και εκπαιδευτικές δράσεις, στοχεύοντας στην ένταξη των κοινωνικά ευπαθών ομάδων αυτών, κάτι που σίγουρα προσφέρει και σε εθελοντές και σε συμμετέχοντες. Και βέβαια οι εθελοντές θα μπορούν να συμμετέχουν και ακόμα πιο δημιουργικά στην διαδικασία, προτείνοντας και οι ίδιοι δράσεις και δραστηριότητες, μοιραζόμενοι τις ιδέες τους.
    Στους συμμετέχοντες θα προσφέρεται δωρεάν διαμονή και διατροφήαεροπορικά εισιτήρια και το ποσό των 85 ευρώ/μήνα για τα προσωπικά τους έξοδα, ενώ το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους 18-30 ετών. Το ωράριο μάλιστα θα είναι εύελικτο και δεν θα ξεπερνά τις 36 ώρες την εβδομάδα. Οι εθελοντές θα έχουν την ευχέρεια να επιλέξουν σε ποιους τομείς επιθυμούν να εργαστούν περισσότερο και σε ποιούς λιγότερο, καθώς και να κανονίσουν το πρόγραμμά τους σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
    Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το πρόγραμμα Erasmus+. Εάν σε ενδιαφέρει να συμμετέχεις στείλε το βιογραφικό σου και μια σύντομη συνοδευτική επιστολή στην οποία θα αναφέρεις τους λόγους για τους οποίους θέλεις να λάβεις μέρος στο συγκεκριμένο project.
    ΠΡΟΣΟΧΗ! Και τα δύο έγγραφα πρέπει να είναι στα Αγγλικά και επισυναπτόμενα σε μορφή word ή pdf. Τα στέλνεις στο daniello13@wp.pl με κοινοποίηση στο youineurope.evs@gmail.com. Στον τίτλο του email γράψε “EVS POLAND – COLOUR OF EVS: το όνομα σου και το επίθετο σου”.
    Η ημερομηνία λήξης των αιτήσεων είναι η Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017.
Αναρτήθηκε από Ανδρεας στις 3:00 π.μ. 
Αντιδράσεις: 
ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου