ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤ.ΣΩΜ.ΑΣΦ.Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣΤην 15-2-2017 ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας ανακοίνωσε ότι εδώ στο blogger ότι 19-2-2017 και ώρα 13.00 θα πραγματοποιήσει ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ  ΤΡΑΠΕΖΙ στην Κοσμική Ταβέρνα " Α Λ Ε Ξ Α  Ν Δ Ρ Ο Σ ". 

Αυτό πραγματοποιήθηκε από μέλη του Συνδέσμου ως οι φωτογραφίες 
Απο την αναφερόμενη ανάρτηση που είχε δημοσιευθεί μας επισκέφθηκε ο Βουλευτής  ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ κ. ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ Ιωάννης.

Οι Απόστρατοι συνάδελφοι βρέθηκαν μαζί για τρίτη συνεχή φορά μέσα στους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2017 στις εκδηλώσεις - δραστηριότητες που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος.


Με την ευκαιρία της σημερινής χαλαρής  συνάντησης που συνέβαλαν οι Απόκριες συζήτησαν διάφορα θέματα όπου μέσα σε αυτά ήταν κάποια από τις τόσες αναμνήσεις που είχαν όταν ήταν στην υπηρεσία τους.
Αφού πέρασαν ένα ωραίο μεσημεριανό τις απογευματινές ώρες αντάλλαξαν ευχές για καλή σαρακοστή και αποχώρησαν δίνοντας ραντεβού για σύντομη και πάλι άλλη συνάντηση. 
Ο Σύνδεσμος εκτός από τις προγραμματισμένες ετήσιες συναντήσεις πραγματοποιεί και άλλες όπως ήταν  η σημερινή    ( εκτός του ετησίου προγραμματισμού), προκειμένου έρχεται σε άμεση επικοινωνία με τα μέλη του.-Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου