ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμ. Ασφ. Ν. Αργολίδας άνοιξε τοι ΤΡΙΩΔΙΟ στο « ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ».

ΔΙΗΜΕΡΗ     ΕΚΔΡΟΜΗ    ΣΤΟ  ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων  Ασφαλείας Ν. Αργολίδας πραγματοποίησε την προγραμματισμένη Διήμερη Εκδρομή στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ.
4 Φεβρουαρίου 2017 Σάββατο Πρωί αφού συγκεντρώθηκαν σε διάφορα σημεία των πόλεων Ναυπλίου και Άργους τα μέλη και οι φίλοι αυτών ξεκίνησαν για το ωραίο « ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ».


   
Ο Πρόεδρος κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ αφού καλημέρισε τους συμμετέχοντες είπε το πρόγραμμα του Διημέρου που είχε χαλαρωτικό χαρακτήρα.

΄Ολη η διαδρομή ήταν ευχάριστη και ο καιρός αρκετά καλός, μπαίνοντας στον Νομό Ευρυτανίας άρχισε το τοπίο να αλλάζει.



Συννεφιασμένος και βαρύς όπου δημιουργούσε ένα πανέμορφο τοπίο σε συνδυασμό με τα χιόνια που ακόμα δεν είχαν λιώσει.





   Μερικές φωτογραφίες από το χωριό Τυμφρηστός 













Το μεσημέρι αφού τακτοποιηθήκαν στο ξενοδοχείο  ΕΛΒΕΤΙΑ ήταν ελεύθεροι οι συμμετέχοντες  να επιλέξουν το εστιατόριο – ταβέρνα  για το μεσημεριανό φαγητό στην συνέχεια ξεκούραση – καφέ το απόγευμα στην ωραία πλατεία του ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ.



Είχε δε δοθεί ραντεβού συνάντησης για το βράδυ στην Κοσμική Ταβέρνα 

                                        « Φ Ω Λ Ι Α » 
ή οποία είχε  LIVE Μουσική.




Αφού λοιπόν πέρασαν ένα ωραίο απόγευμα όλοι μετά κατευθύνθηκαν στην Κοσμική Ταβέρνα.







Για εδώ τα λόγια και οι φωτογραφίες είναι δύσκολο να σας δώσουν το μέγεθος της Διασκέδασης η οποία κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.











Τα άτομα που τραγουδούσαν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και βλέποντας ότι οι παρέες μας είχαν την διάθεση για διασκέδαση γινόντουσαν και αυτοί ακόμα καλύτεροι.





Κοντά στις 24.00 ώρα Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ μοίρασε Σερπαντίνες στα μέλη και στους φίλους αλλά και στις υπόλοιπες παρέες της ταβέρνας που ήταν φοιτητές. 




 Η κίνηση αυτή και το ότι εκείνη την ώρα μπαίνουμε πρώτοι στο κλίμα για τις απόκριες έκανε μία διαφορετική διάθεση - ατμόσφαιρα  και δεν άργησαν να χορεύουν   να τραγουδούν όλοι μαζί τα ωραία τραγούδια της ορχήστρας όπου υπήρξαν και  εκπλήξεις.



Όπως όταν είπε ένα τραγούδι για τους Αστυνομικούς και μαθαίνοντας μετά ότι το μεγάλο γκρούπ ήταν  του επαγγέλματος, πράγματι για λίγο έπαθε, αλλά χωρίς να δημιουργηθεί καμία παρεξήγηση και η διασκέδαση συνεχίστηκε με περισσότερο κέφι.





Άλλη μία έκπληξη ήταν το μέλος μας που τραγούδησε ένα ωραίο τραγούδι        « Κρυφό Ταλέντο » του Διοικητικού Συμβουλίου κ. ΛΙΤΣΑ – ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ Παναγούλα






























Όλα αυτά λοιπόν έκαναν μια πολύ ωραία βραδιά στους συμμετέχοντες και έτσι έκλεισε η πρώτη ημέρα του Διημέρου.

Το πρωί της επόμενης ημέρας « ΚΥΡΙΑΚΗ » το πρόγραμμα είχε προσκύνημα την Παναγία « ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ » για το θρησκευτικό μας  μέρος της εκδρομής. 





ΤΑ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ 














































ΤΟΠΙΑ








Στην συνέχεια του προγράμματος στο Μεγάλο Χωριό για το ξακουστό  γαλακτομπούρεκο  και μετά σιγά σιγά άρχισε η επιστροφή μέσα στο λεωφορείο που  ήταν ανεπανάληπτη από τα ανέκδοτα κ.λ.π.

Γενικά τα σχόλια ήταν καλά από όλους κάτι το οποίο  διαπιστώθηκε στο face από τις διάφορες αναρτήσεις   όπου υπήρξαν διάφορες προτάσεις για παρόμοιες δραστηριότητες.




H εκδρομή πραγματοποιήθηκε με το ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ 

ΖΑΦΕΙΡΗΣ TOURS | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ | ΝΑΥΠΛΙΟ | e-travellers.gr

όπου οι οδηγοί και ο ιδιοκτήτης ΄Αγγελος ΖΑΦΕΙΡΗΣ ο οποίος οικογενειακώς ακολουθεί τις εκδρομές μας έκαναν ότι το καλύτερο για να πετύχει και αυτή η εκδρομή. -


2 σχόλια: