ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Επίσκεψη του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Αργολίδας της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Νομού Αργολίδας


Σας γνωρίζουμε ότι η Τ.Δ.Αργολιδας της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών, την  07/04/2017 επισκέφθηκε το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Νομού Αργολίδας, το οποίο εδρεύει  στην Πυργέλα και ενημερώθηκε για το τεράστιο έργο που επιτελείται στο ανωτέρω εκπαιδευτικό ίδρυμα από τον Διευθυντή του  Κο ΤΑΡΑΝΤΙΛΗ Σωτήριο, καθώς και από το έμπειρο διδακτικό  και επιστημονικό  προσωπικό.

     Τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης μας μοιράσανε συμβολικά δώρα στους μαθητές του Ειδικού Σχολείου Αργολίδας και παραδώσανε συμβολικό χρηματικό ποσό στον Διευθυντή Κο ΤΑΡΑΝΤΙΛΗ για κάλυψη βασικών αναγκών του εν λόγου εργαστηρίου.

     Επιθυμία της Ένωσης μας και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. είναι η συνέχιση των σχέσεων φιλίας και συνεργασίας  με το ανωτέρω  εκπαιδευτικό  ίδρυμα, καθώς και η πραγματοποίηση και άλλων εκδηλώσεων αλληλεγγύης.
     Η Ένωση μας εξήρε το έργο των εκπαιδευτικών, ευχήθηκε ολόψυχα σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα και ότι θα είναι συμπαραστάτης στο δύσκολο, επίμονο και επίπονο κοινωνικό έργο που επιτελούν.

Servo Per Amikeco
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
     Ο Πρόεδρος                                                                         Ο Γενικός Γραμματέας


Αθανάσιος Κατσιγιάννης                                                         Σπυρίδων Κουτρουφίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου