ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Ο Σύνδεσμος Αποστ.Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Αργολίδας στην εκδήλωση ΜΝΗΜΗΣ για τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ελλήνων του Πόντου. " Οι ρίζες ποτέ δεν κόβονται "

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Αργολίδας 




ανταποκρίθηκε στην Πρόσκληση του Δήμου Ναυπλιέων.


Στην μουσικοχορευτική παράσταση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ ως και   μ έ λ η   του Συνδέσμου οι οποίοι έχουν καταγωγή από τον Πόντο.

Η εκδήλωση ήταν πραγματικά πολύ συγκινητική.

Λεπτομέρειες από τις επαγγελματικές σελίδες όπου  η κάθε μία έδωσε τον δικό της τόνο. 

Αργολικές Ειδήσεις και   StaLa News

Ξύπνησαν μνήμες στην εκδήλωση για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στο Ναύπλιο


1.- ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 9:46:00 μ.μ. | 

Ξύπνησαν μνήμες στην εκδήλωση για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στο Ναύπλιο
O Δήμος Ναυπλιέων το Σάββατο 6 Μαΐου 2017, διοργάνωσε εκδήλωση μνήμης, στο Βουλευτικό, για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου με τίτλο «Οι ρίζες ποτέ δεν κόβονται »

Για πρώτη χρονιά δύο δήμοι και ένας σύλλογος συνεργάστηκαν δημιουργικά με την πολύτιμη αρωγή του Δήμου Ναυπλιέων για να τιμήσουν τις 353.00 αθώες ψυχές, οι οποίες ακόμα ζητούν δικαίωση.
Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμος Ναυπλιέων φιλοξένησε τον επικεφαλής του δήμου Βέροιας, Δήμαρχο, Κωνσταντίνο Βοριατζίδη και τα μέλη της «Ευξείνου Λέσχης Βεροίας» οι οποίοι παρουσίασαν μια ενδιαφέρουσα μουσικοχορευτική παράσταση.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Δήμαρχος Βεροίας Κωνσταντίνος Βοριατζίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γ. Σαρρής, ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Ραφαήλ Μπαρού, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Νάντια Αναστασίου - Σμυρναίου, ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Βεροίας Σαρημιχαηλίδης Παύλος, η επιτετραμμένη σύμβουλος Τουρισμού Πόπη Καλκούνου, η δημοτική σύμβουλος Μαρία Ράλλη και πολύς κόσμος.



2.- 


Φανταστική παράσταση στο Βουλευτικό...''Οι Ρίζες ποτέ δεν κόβονται''

Μία φανταστική παράσταση για την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Σάββατο βράδυ όσοι βρέθηκαν στο Βουλευτικό. Ο Δήμος Ναυπλιέων διοργάνωσε την εν λόγω εκδήλωση ''Οι ρίζες δεν κόβονται ποτέ'' σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας και την Ευξεινος Λέσχη Βέροιας. 




Στο Βουλευτικό παραβρέθηκε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Δήμαρχος Βέροιας κ.Βοριατζίδης, ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Αντιδήμαρχος κ.Μπαρού, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ κ.Αναστασίου - Σμυρναίου, η σύμβουλος τουρισμού κ.Πόπη Καλκούνου, η δημοτική σύμβουλος κ.Ράλλη, ο περιφερειακός σύμβουλος κ.Σαρρής κ.α.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου