ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

Η Google προειδοποιεί: Αυτά είναι τα πιο ασφαλή τηλέφωνα Android

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ειδικοί για την ασφάλεια των κινητών τηλεφώνων είχαν διαπιστώσει μεγάλο κενό ασφαλείας στα τηλέφωνα που χρησιμοποιούν ως λειτουργικό σύστημα το Android της Google.

Επίσης, η ίδια η Google έχει παραδεχθεί ότι σε ζητήματα ασφαλείας, η πολυδιάσπαση του Android προκαλεί προβλήματα, τα οποία και επιχειρεί να επιλύσει με τη νέα έκδοση του λειτουργικού, το Αndroid «Ο» που θα διατεθεί σε λίγους μήνες.
Ωστόσο, δεδομένου ότι και η Apple τρολάρει την Google για τα ζητήματα της ασφάλειας του λειτουργικού της, η ίδια η εταιρεία δημοσιοποίησε πρόσφατα κατάλογο με τις συσκευές που η ίδια θεωρεί ως τις πλέον ασφαλείς για τους χρήστες.

Οι συσκευές αυτές είναι οι παρακάτω:
BlackBerry: PRIV
Fujitsu: F-01J
General Mobile: GM5 Plus d, GM5 Plus, General Mobile 4G Dual, General Mobile 4G
Gionee: A1
Google: Pixel XL, Pixel, Nexus 6P, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 9
LG: LG G6, V20, Stylo 2 V, GPAD 7.0 LTE
Motorola: Moto Z, Moto Z Droid
Oppo: CPH1613, CPH1605
Samsung: Galaxy S8+, Galaxy S8, Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy S7 Active, Galaxy S6 Active, Galaxy S5 Dual SIM, Galaxy C9 Pro, Galaxy C7, Galaxy J7, Galaxy On7 Pro, Galaxy J2, Galaxy A8, Galaxy Tab S2 9.7
Sharp: Android One S1, 507SH
Sony: Xperia XA1, Xperia X
Vivo: Vivo 1609, Vivo 1601, Vivo Y55
Επίσης, η Google ανέφερε ότι υπάρχουν ακόμα περίπου 100 συσκευές που έχουν λάβει κάποιες από τις αναβαθμίσεις ασφαλείας που η εταιρεία διαθέτει σε μηνιαία βάση, ωστόσο οι ειδικοί της ασφάλειας τονίζουν ότι οι παλιότερες εκδόσεις του Android παρέχουν χαμηλότερα επίπεδα ασφαλείας στους χρήστες.
ΠΗΓΗ : " pentapostagma   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου