ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Έκπτωση 30% στους Στρατιωτικούς που ταξιδεύουν για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Ίο, Σαντορίνη!

A+A-


#ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ#

Η GOLDEN STAR FERRIES, προσφέρει 30% έκπτωση για τις προσωπικές μετακινήσεις στα ατομικά εισιτήρια και στα εισιτήρια οχημάτων (Ι.Χ. ή μοτοσυκλέτα), στο μόνιμο στρατιωτικό προσωπικό όλων των Σωμάτων Ενόπλων Δυνάμεων, στους οπλίτες θητείας ΥΠΕΘΑ, καθώς και στο ένστολο προσωπικό όλων των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η έκπτωση για τα ατομικά εισιτήρια είναι ενεργοποιημένη στο σύστημα κρατήσεων της ForthCrs με τον κωδικό MIL30 και η έκπτωση των οχημάτων με τον κωδικό MILV30.

Η επίδειξη της στρατιωτικής ταυτότητας αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση τόσο για την έκδοση των εισιτηρίων, όσο και για την επιβίβαση επιβάτη/οχήματος.
Η Golden Star Ferries σας καλωσορίζει στα Superferry και Superferry II, καθώς και στο νέο μας ταχύπλοο SuperRunner, στα δρομολόγιά μας από Ραφήνα προς Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Ίο, Σαντορίνη!
Κάντε την κράτηση σας Online και απο την Ιστοσελίδα της GOLDEN STAR FERRIES  https://www.goldenstarferries.gr/

Επικοινωνία

Για κάθε απορία ή ερωτήση σας σχετικά με τα πλοία και τις υπηρεσίες της Golden Star Ferries ή την λειτουργία του website μας, είμαστε στη διάθεσή σας!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:.

Kρατήσεις εισιτηρίων 801 222 4000 με αστική χρέωση σε όλη την Ελλάδα

Γενικές πληροφορίες: 212 222 4000 και στο email: booking@goldenstarferries.gr

H διεύθυνσή μας:

Golden Star Ferries
Φίλωνος 133, 18536 Πειραιάς 2ος όροφος

ΠΗΓΗ : "   http://www.stratiotikosgr.com/2017/07/ekptosi-30-stous-stratiotikous-pou-taxidevoun-gia-andro-tino-mikono-naxo-paro-io-santorini.html   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου