ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017

Τέλος το χύμα λαδόξυδο στα τραπέζια των εστιατορίων.


Τέλος το χύμα λαδόξυδο στα τραπέζια των εστιατορίων.


Επειδή είναι γνωστό πως στις ταβέρνες – εστιατόρια βάζουν ελάχιστο έως καθόλου λάδι, θα την «πληρώσουν» οι σερβιτόροι που θα τους στέλνουν πίσω για να βάλουν «λίγο λάδι» στη σαλάτα. Πού; Στην Ελλάδα!
http://www.iefimerida.gr/
    Το χύμα λάδι και το χύμα ξύδι στα τραπέζια των εστιατορίων θα αποτελεί παρελθόν από το νέο έτος.
    Σύμφωνα με νέα απόφαση, από την αρχή του νέου χρόνου στα εστιατόρια θα πρέπει να σερβίρονται τυποποιημένα προϊόντα. Το χύμα λάδι απαγορεύεται και έτσι οι καταστηματάρχες θα πρέπει να διαθέτουν μικρές τυποποιημένες συσκευασίες των 100 ως 250 ml.

    Βάσει της κατανάλωσης υπολογίζεται ότι θα πρέπει να τυποποιηθούν περίπου 10.000 τόνοι ελαιόλαδου, ποσότητα που αντιστοιχεί στο 4% με 5% της παραγωγής.
    Το ερώτημα είναι πόσο και κατά πώς το νέο αυτό έξοδο θα περάσει για τους επιχειρηματίες θα περάσει στον καταναλωτή, καθώς με κόστος από 30 ως 50 λεπτά για τον καταστηματάρχη το να ρίξει κάποιος στη σαλάτα του λίγο λάδι μπορεί και να σημαίνει… 1 ως και 3 ευρώ επιπλέον στον τελικό λογαριασμό. 
Αναρτήθηκε από Ανδρεας στις 3:00 π.μ. 
Αντιδράσεις: 
ΠΗΓΗ : "http://roykoymoykoy.blogspot.gr " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου