ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΗ –SUMEC ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

25/08/2017
Σε συνεργασία με μία κινεζική εταιρεία, την SUMEC, προχωρά η ΔΕΗ, στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.
Η εταιρεία ανήκει στον όμιλο της China National Machinery Industry Corporation (SINOMACH) η οποία ιδρύθηκε το 1978. Στον ίδιο όμιλο ανήκει και η γνωστή CMEC.

Η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της ΔΕΗ Ανανεώσιμες και της SUMEC Group αφορά στην ανάπτυξη έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και στην παροχή ενεργειακών υπηρεσιών και ειδικότερα εξοικονόμησης ενέργειας, τομέας στον οποίο η SUMEC έχει πλούσια δραστηριότητα και εμπειρία.
Στην χθες και
Ο πρόεδρος της SUMEC Group, Cai Jibo βρέθηκε στην Αθήνα για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας, η οποία έγινε στα γραφεία της ΔΕΗ, παρουσία του προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου, Μανόλη Παναγιωτάκη, ο οποίος είναι και πρόεδρος της ΔΕΗ Αν και του διευθύνοντος συμβούλου, Ηλία Μοναχολιά.
Στην υπογραφή και τη συνάντηση παραβρέθηκε επίσης και ο εκπρόσωπος της SINOSURE (China Export & CreditInsurance Co), εταιρεία ασφάλισης επενδύσεων στο εξωτερικό, κ.Liu Huifeng.
Οι εκπρόσωποι της SUMEC δήλωσαν ότι στόχος τους είναι να γίνει η Ελλάδα βάση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας στην ευρύτερη περιοχή.
Ο πρόεδρος της ΔΕΗ τόνισε τη μεγάλη σημασία της συνεργασίας της ΔΕΗ Ανανεώσιμες με τη SUMEC, πράγμα για το οποίο η ΔΕΗ θα παράσχει κάθε στήριξη, αφήνοντας παράλληλα ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας της SUMEC με την ίδια τη ΔΕΗ στον τομέα των ενεργειακών υπηρεσιών, ο οποίος προβλέπεται από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους.

ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου