ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Πήγαιναν για ψώνια στις λαϊκές με πλαστά χαρτονομίσματα και έπαιρναν ως ρέστα γνήσια



Πήγαιναν για ψώνια στις λαϊκές με πλαστά χαρτονομίσματα και έπαιρναν ως ρέστα γνήσια
    Υπόθεση κυκλοφορίας παραχαραγμένων χαρτονομισμάτωνεξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Α.Τ. Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι συνέλαβαν τρία άτομα.

    Πρόκειται για δύο άντρες και μία γυναίκα ηλικίας 65, 70 και 43 ετών αντίστοιχα.
    Σε λαϊκή αγορά στην περιοχή της Άνω Πόλης, κληθέντες αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν χθες το πρωί την 43χρονη, η οποία πραγματοποιούσε αγορές προϊόντων καταβάλλοντας πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ, λαμβάνοντας ως ρέστα γνήσια χρήματα.
    Επίσης, στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα 9 πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ, τέσσερα 4 αποκόμματα από σκισμένα χαρτονομίσματα των 20 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 97,20 ευρώ, προερχόμενο από τις συναλλαγές της.
    Από την έρευνα προέκυψε ότι η συλληφθείσα παραλάμβανε τα πλαστά χαρτονομίσματα από τον 70χρονο, που λειτουργούσε κατ’ εντολή του 65χρονου, με σκοπό να πραγματοποιεί συναλλαγές μικρής χρηματικής αξίας και να αποκομίζουν παράνομο περιουσιακό όφελος από τα χρήματα που λάμβανε ως ρέστα.
    Άμεσα, οργανώθηκε επιχείρηση, κατά την οποία οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο άντρες στις περιοχές του κέντρου πόλης και των Συκεών.
    Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι που διαμένει ο 65χρονος, καθώς και σε ταράτσα παρακείμενης πολυκατοικίας που χρησιμοποιούσε ως χώρο απόκρυψης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11 παραχαραγμένα νομίσματα των 50 ευρώ, 69 παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 20 ευρώ, 2 παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 10 ευρώ, 3 παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 5 ευρώ, ένα δέμα και 3 μικροδέμα κάνναβης συνολικού βάρους (350,1) γραμμαρίων, 12 ναρκωτικά δισκία, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και το χρηματικό ποσό των (2.850) ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες συναλλαγές,
    Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Αναρτήθηκε από Ανδρεας στις 3:00 π.μ. 
Αντιδράσεις: 

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου