ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Mέλη του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ στο Βουλευτικό σε ομιλία για τον Ιωάννη Καποδίστρια


Την ομιλία της   καθηγήτριας  Μάρω Καρδαμίτση-Αδάμη  για τον " Ιωάννη Καποδίστρια " από τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας παρακολούθησαν οι : κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ Πρόεδρος και ο κ. ΠΑΠΠΑΣ Γρηγόριος εκπρόσωπος της Π.Ο.Α.Σ.Α. 



Εντυπωσίασε η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ στις εκδηλώσεις μνήμης για τον ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ στο ΝΑΥΠΛΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Ναύπλιο βρίσκονται αντιπροσωπείες από την Κέρκυρα, την Αίγινα, την Αμμόχωστο με σκοπό να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις μνήμης που διοργανώνουν ο Δήμος Ναυπλιέων και το Ίδρυμα ''Ιωάννης Καποδίστριας''.

Η Κέρκυρα συμμετέχει και με την φιλαρμονική ''Καποδίστριας'' η οποία αποτελείται από περίπου 60 άτομα και όπως ήταν φυσικό ήταν και αυτή που έκλεψε την παράσταση, στις εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα το Σάββατο σε πλατεία Συντάγματος και Βουλευτικό. 

Η φιλαρμονική της Κέρκυρας, ξεκίνησε από την πλατεία Καποδίστρια και πριν φτάσει στην πλατεία συντάγματος έκανε μία βόλτα από τα στενά της παλιάς πόλης του Ναυπλίου.





Στην πλατεία Συντάγματος έδωσε συναυλία η οποία ήταν κάτι το εξαιρετικό αφού πολλές φορές οι θεατές ξεσπόυσαν σε χειροκροτήματα και πραγματικά έκατσαν μέχρι και το τέλος της μουσικής παράστασης που είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι από την Κέρκυρα. 






Αφού στο τέλος έγινε ανταλλαγή δώρων από την πλευρά των Κερκυραίων φιλοξενούμενων αλλά και από τους οικοδεσπότες, ακολούθησε στο Βουλευτικό ομιλία από την καθ. Μάρω Καρδαμίτση-Αδάμη.





Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται την Κυριακή με το μνημόσυνο για τον μεγάλο κυβερνήτη στον Άγιο Σπυρίδωνα και στην συνέχεια την κατάθεση στεφάνων. 








Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν εκτός από τον Δήμαρχο 
Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, ο Δήμαρχος Κερκυραίων κ.Νικολούζος, εκπρόσωπος του Δήμου Αίγινας κ.Τσαρτίρης, αντιπροσωπία από την Αμμόχωστο, οι Βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας και Γιάννης Ανδριανός, εκπρόσωποι πρεσβειών, η πρόεδρος του παραρτήματος unesco Αργολίδας κ.Ζηλεμένου, αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και φυσικά πλήθος κόσμου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου