ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

ΕΥΧΕΣ αντάλλαξαν στο Γραφείο του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Απόστρατοι και εν υπηρεσία Συνάδελφοι.


΄Οπως κάθε χρόνο από το 2015 πραγματοποιείται από τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας στο Γραφείο του Συνδέσμου, Εορτή για την Ανταλλαγή Ευχών έτσι και φέτος συνεχίζει ο Σύνδεσμος μέσα στα πλαίσια του προγράμματός του, την υλοποίηση. 


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν Απόστρατοι και εν Υπηρεσία Συνάδελφοι του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας.


Τίμησαν  την εκδήλωση του Συνδέσμου Ο Υποδ/ντής κάνοντας χρέη Δ-ντού ο κ. ΣΤΑΜΕΛΟΣ Γέωργιος μέλη του Δ-κού Συμβουλίου της Ε. Α.Α.Σ.  Τοπικού Παραρτήματος Ναυπλίου και απλά μέλη  της Ενώσεως  και Απόστρατοι του Λιμενικού Σώματος. 

Ως επίσης τίμησε με την παρουσία του  ο συνάδελφος ΣΕΛΛΗΣ Χαράλαμπος εκπρόσωπος του Βουλευτού κ. ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ Ιωάννη ο οποίος για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους δεν μπόρεσε να είναι παρών στην εκδήλωσή μας.




Άψογη η όλη συνεργασία του Διοικητικού Συμβουλίου  του Συνδέσμου και του εκπροσώπου της Π.Ο.Α.Σ.Α





Παρ ότι το αρκετό κρύο και την βροχή οι καρδιές των συναδέλφων ήταν ζεστές βρέθηκαν μεταξύ τους  που είχαν καιρό να συναντηθούν, είπαν και λίγο από τα παλιά, συζήτησαν τα επίκαιρα θέματα και ευχήθηκαν σε όλο τον κόσμο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία - ευτυχία και ηρεμία ώστε ο καθένας μας να απολαμβάνει τα χρόνια που ζει ευχάριστα.


Παλιές συνεργασίες στην υπηρεσία και σήμερα ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου όπου οι αγάπες δεν ξεχνιούνται.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας εύχεται Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το 2018 για όλο τον κόσμο.- 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου