ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν. Αργολίδας Πραγματοποίησε ΑΓΙΑΣΜΟ στο Γραφείο του ΄Αργους


Την 15η Φεβρουαρίου 2018 Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας πραγματοποίησε ΑΓΙΑΣΜΟ στο Νεοαποκτηθέν Γραφείο του Συνδέσμου που είναι στο ίδιο κτίριο με τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της πόλεως του ΄Αργους κατόπιν διαταγής του ΄Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑ Κων/νου. 



Ένα διαχρονικό αίτημα των συναδέλφων της πόλεως του ΄Αργους τώρα το Διοικητικό Συμβούλιο υλοποιεί.



Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου παραβρέθηκαν οι : Ο Πρόεδρος κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ, ο Γενικός Γραμματέας κ. ΚΟΥΚΟΥΒΕΣ Αντώνιος και η Ταμίας κ. ΛΙΤΣΑ - ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ Παναγούλα. Τα υπόλοιπα μέλη λόγω οικογενειακών των υποχρεώσεων αδυνατούσαν να είναι παρών αν και θα το ήθελαν. 


Από τις Αστυνομικές υπηρεσίες της πόλεως του ΄Αργους ήταν η Αστυνόμος  Α΄ κ. ΔΕΜΟΙΡΟΥ Αρετή του Αστυνομικού Τμήματος ΄Αργους  και αρκετοί συνάδελφοι. 



Παραβρέθηκαν επίσης από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Αργολίδας οι : ο Πρόεδρος κ. ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ Γεώργιος και ο Εκπρόσωπος της Π.Ο.Α.Σ.Υ. κ. ΓΚΑΝΙΟΣ Νικόλαος. 



Αρκετά δε μέλη του Συνδέσμου παραβρέθηκαν όπου τους εδόθη η ευκαιρία να συναντηθούν που κάποιοι λόγω υποχρεώσεών των είχαν για χρόνια να συναντηθούν παρ΄ ότι ευρίσκονται  και διαμένουν στον ίδιο Νομό. 

 





( To video είναι από ερασιτέχνη ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου