ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Συμμετοχή-Παρουσία ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ στο Μαραθώνιο 2018,σε εκδηλώσεις Λαμπαδηδρομίας 90 Ευελπίδων στο Ναύπλιο για τον Μαραθώνιο και τα 190 χρόνια της Σχολής Ευελπίδων (βίντεο)


Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας και αυτή την χρονιά έλαβε μέρος στον Μαραθώνιο 2018 με τριπλάσιο αριθμό συμμετοχής από μέλη του, συζύγους αυτών και από φίλους του Συνδέσμου.


















Συμμετοχές κατά κατηγορία χιλιομέτρων.

Στα 5 χιλιόμετρα  έλαβαν μέρος οι :




Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. ΣΙΑΧΑΜΗΣ Ιωάννης, 



 έφερε χρόνο 33,57. 





Επίσης το μέλος κ. ΜΟΥΓΙΑΚΑΚΟΣ Παναγιώτης έφερε χρόνο 28,38 με σειρά 433. 



Η φωτογραφία του χρονομέτρου με λίγη καθυστέρηση λόγω τεχνικού προβλήματος.


Στα 2,5 χιλ. έλαβαν μέρος οι : 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ




Η Ειδική Γραμματέας κ. ΚΑΡΑΛΗ Θεώνη 



Ο Εκπρόσωπος της Π.Ο.Α.Σ.Α. κ. ΠΑΠΠΑΣ Γρηγόριος 




Τα Μέλη :  κ. ΖΑΤΟΥΝΙΩΤΗΣ Ευάγγελος 




και ΠΙΚΗΣ Κων/νος 





Αυτή την χρονιά  μας έκανε την τιμή στην ομάδα μας να συμμετέχει και ο Διευθυντής του ΑΒ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ  κ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Κων/νος με μέλη της οικογενείας του. 





Η ωραία αυτή αθλητική  εκδήλωση του  Μαραθωνίου  του ΝΑΥΠΛΙΟΥ τελείωσε για τα μέλη του Συνδέσμου τώρα αρχίζει η διοργάνωση για τον Μαραθώνιο του 2019. Η συμμετοχή αυτής της χρονιά  ήταν τρεις φορές περισσότερη από του 2017, μαζί όμως μπορούμε να δώσουμε τα κίνητρα από την συμμετοχή μας ώστε του χρόνου  να αφυπνίσουμε, να ξεσηκώσουμε, να εμπνεύσουμε το νόημα όπου αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα το 2019 να γίνει τρεις  φορές ακόμα περισσότερη η συμμετοχή  συνεχίζοντας έτσι κάθε χρόνο.























Παρατηρητές 


Η ΙΔΕΑ του Δημάρχου Ναυπλιέων  κ. ΚΩΣΤΟΥΡΟΥ Δημητρίου  πριν 5 χρόνια για τον Μαραθώνιο σήμερα έγινε θεσμός και αποτελεί μία  ξεχωριστή εκδήλωση για τον Δήμο που κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερη.

Εκτός όμως από την ιδέα συμμετέχει και ο ίδιος.

Συνέντευξη Κωστούρου για το Φεστιβάλ Ναυπλίου: “Η φετινή διοργάνωση είναι ιδιαίτερη”


Για την εκδήλωση αυτή συνέβαλε και ο Νέος Πρόεδρος  του Εμπορικού Συλλόγου  Ναυπλίου κ. ΒΕΡΔΕΛΗΣ  Κων/νος που πραγματικά έχει αφιερωθεί στην νέα του θέση


Πρέπει όμως να πούμε ότι σε όλα αυτά και τις επιχειρήσεις είτε ως χορηγοί είτε με όποιο δήποτε άλλο τρόπο συνέβαλαν για αυτή την επιτυχία που αντίκτυπο έχει την πόλη του Ναυπλίου και γενικότερα τον Νομό Αργολίδας.




Παρακάτω από την επαγγελματική σελίδα  Αργολικές Ειδήσεις η εκδήλωση  της προηγούμενης ημέρας στην πόλη του Ναυπλίου.



Λαμπαδηδρομία 90 Ευέλπιδων στο Ναύπλιο για τον Μαραθώνιο και τα 190 χρόνια της Σχολής Ευελπίδων (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:43:00 μ.μ. | 
Λαμπαδηδρομία 90 Ευέλπιδων στο Ναύπλιο για τον Μαραθώνιο και τα 190 χρόνια της Σχολής Ευελπίδων (βίντεο)
 Στο πλαίσιο του εορτασμού των 190 ετών από την ίδρυσή της(1828-2018), καθώς και της προώθησης του αθλητικού ιδεώδους και της ευγενούς άμιλλας που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του πολυδιάστατου χαρακτήρα της εκπαίδευσής της, η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων λάμβάνει μέρος στην 5η Αθλητική Διοργάνωση του Μαραθώνιου Ναυπλίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαρτίου 2018.

Οι 90 Ευέλπιδες που βρίσκονται από σημερα στην πόλη συμμετείχαν το Σάββατο το απόγευμα στην Λαμπαδηδρομία και άναμμα του Βωμού μπροστά στο πολεμικό Μουσείο που σηματοδότησε και την έναρξη του Μαραθωνίου Ναυπλίου.
Η λαμπαδιοδρομία ξεκίνησε από το ΦΟΥΓΑΡΟ διέσχισε την οδό Ασκληπιού έφτασε στην Ενδεκάτη κινήθηκε στην οδό Άργους με επιστροφή στον οδο Σιδηράς Μεραρχίας και από εκεί στην οδό Αμαλίας μπροστά στο Πολεμικό Μουσείο.
Στη σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Πρώτη Σχολή Ευελπίδων που ιδρυθηκε στην Ελλάδα ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος καλωσόρισε τον Διοικητή της Σχολής Υποστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση και τους Ευέλπιδες τονίζοντας την τεράστια σημασία της Σχολής Ευελπίδων.
Το πρωί της Κυριακής λίγο πριν την έναρξη του αγώνα θα γίνει Έπαρση της Σημαίας και οι 90 Ευέλπιδες θα συμμετέχουν στην τελετή έναρξης του 5ου Μαραθωνίου Ναυπλίου και στον Μαραθώνιο και Ημιμαραθώνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου