ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

ΠΑΡΟΥΣΙΑ μελών του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ στην 2η ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ συνάντηση των Τοπικών Διοικήσεων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών. Ι.Ρ.Α.

Μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας παραβρέθηκαν και  παρακολούθησαν τον κεντρικό ομιλητή της εκδήλωσης με θέμα " Γεωπολιτικές Εξελίξεις στην Μεσόγειο "  ένα   ΕΠΙΚΑΙΡΟ θέμα

Σε αυτή την εκδήλωση κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Γιώργου ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟΥ.
Ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός  στην πολύ ωραία του ομιλία έκανε αναφορά και στον ήρωα Αξιωματικό Κωνσταντίνο ΜΠΑΝΑΝΑ παρούσα  ήταν η μητέρα του  και  η  συγκίνηση   ήταν πάρα πολύ μεγάλη.- 






Κείμενο και φωτογραφίες από : http://www.stalanews.gr




ΝΑΥΠΛΙΟ: Πραγματοποιήθηκε η 2η ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ συνάντηση των τοπικών διοικήσεων I.P.A.



Η 2η Παμπελοποννησιακή συνάντηση των τοπικών διοικήσεων Ι.Ρ.Α. πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί στον χώρο του Βουλευτικού. 







Η συνάντηση αυτή περιελάμβανε την παρουσίαση του έργου και της προσφοράς της τοπικής διοίκησης Αργολίδας, την οποία έκανε ο κ.Νίκος Μιχαλόπουλος και μία εξαιρετική ομιλία-παρουσίαση του Ναυάρχου ε.α. Παναγιώτη Λίτσα με θέμα "Γεωστρατηγική Πολίτικη της Μεσογείου και η θέση της Ελλάδας''.






Τον κ.Λίτσα τίμησε και παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα ο πρόεδρος της τοπικής διοίκησης Αργολίδας κ.Κατσιγιάννης.




Την ομιλία του κ.Λίτσα παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ο οποίος και τιμήθηκε για την προσφορά του και για το ότι βρίσκεται συνεχώς δίπλα στα μέλη της Ι.Ρ.Α, ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Γιώργος Καχριμάνης, ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Χρήστος Ζέρβας, πολλά μέλη της I.P.A., εν ενεργεία και εν αποστρατεία αστυνομικοί.

ΠΗΓΗ : "  http://www.stalanews.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου