ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη, 17 Απριλίου 2018

Μπράβο του! Αστυνομικός εκτός Υπηρεσίας καταδίωξε και συνέλαβε «Ρομά» διαρρήκτη
Χειροπέδες σε ανήλικο διαρρήκτη τον οποίον καταδίωξε στους δρόμους των Μεγάρων έβαλε ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ  εκτός Υπηρεσίας στα Μέγαρα.

Ο αστυνομικός όχι μόνο δεν αδιαφόρησε στην έκκληση ενός πολίτη όταν πήγε να αφήσει το όχημα του καθώς είχε ολοκληρωθεί η υπηρεσία του, αλλά τον ακολούθησε και ανάγκασε δυο Ρομά που είχαν εισβάλει σε σπίτι να τραπούν σε φυγή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost, όλα εξελίχθηκαν στα Μέγαρα στις 13:00 το μεσημέρι της Παρασκευής. Ήταν η στιγμή που ο αστυνομικός είχε φτάσει σε χώρο στάθμευσης οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ και ένας πολίτης τον κάλεσε να τον βοηθήσει καθώς διαπίστωσε πως δυο άγνωστοι είχαν εισβάλει στο σπίτι του.
Ο αστυνομικός χωρίς δεύτερη σκέψη και με αυτοθυσία, παρότι θα μπορούσε να ενημερώσει την υπηρεσία του και να πάνε άλλοι συνάδελφοί του στο σημείο, ακολούθησε τον πολίτη στο σπίτι του. Αμέσως φώναξε στους δυο διαρρήκτες να βγουν από το σπίτι και να παραδοθούν.
ΟΙ δράστες βγήκαν από το μπαλκόνι του σπιτιού και ξεκίνησαν να τρέχουν. Ο αστυνομικός τους κυνήγησε και κατάφερε να συλλάβει έναν 17χρονο Ρομά, ενώ ο συνεργός του κατάφερε να διαφύγει.
Οι Πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο της σύλληψης του ανήλικου διαρρήκτη χειροκρότησαν και συνεχάρησαν τον αστυνομικό για την αξιέπαινη ενέργεια του.

ΠΗΓΗ : "  https://www.pentapostagma.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου