ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

7 πόλεις του κόσμου που σχεδόν τα πάντα είναι νόμιμα


" BLOGGER. " Κάποιοι που το διαβάζουμε κάποια πόλη από τις
 αναφερόμενες πιθανόν να το έχουν δει απ΄ευθείας.
Πραγματικά είναι πολύ ωραία να ταξιδεύεις ώστε όταν 
κάποιες εικόνες τις βλέπεις μετά θυμάσαι τις ωραίες 
στιγμές που πέρασες τότε.
 

7 πόλεις του κόσμου που σχεδόν τα πάντα είναι νόμιμα
@nationalgeographic.com


Οι επισκέπτες το «ρίχνουν» έξω

Δημοσίευση 21/9/2018 | 02:29

Το λεγόμενο και «απαγορευμένο» ασκεί σε όλους μια γοητεία. Οι νέες εμπειρίες είναι ελκυστικές, αν και οι περισσότεροι δεν τις βλέπουν με καλό μάτι.
Υπάρχουν λοιπόν μερικές πόλεις που επιτρέπουν στους επισκέπτες τους να κάνουν όλα όσα απαγορεύονται στο μέρος που μένουν. Σχεδόν τα πάντα είναι νόμιμα στις «πόλεις της αμαρτίας». Ποιες είναι αυτές οι 7 πόλεις;
Las Vegas
https://vegas.eater.com/maps/best-tourist-restaurants-las-vegas
@vegas.eater.com
Η πόλη των ΗΠΑ που όλα επιτρέπονται και οι Αμερικανοί πάνε για να παρτάρουν και να κάνουν όλα όσα έχουν στο μυαλό τους. Ο τζόγος επιτρέπεται, οι συνοδοί πολυτελείας επίσης, ενώ είναι η μοναδική πόλη των ΗΠΑ που επιτρέπεται να μεθύσεις (αρκεί να μην ενοχλείς τους άλλους) και να πιείς αλκοόλ δημόσια.
Άμστερνταμ
https://www.nationalgeographic.com/travel/destinations/europe/netherlands/best-bars-in-amsterdam-netherlands/
@nationalgeographic.com
Πολλά ναρκωτικά είναι νόμιμα στο Άμστερνταμ, όπως η μαριχουάνα, τα μανιτάρια και τα ecstasy. Η νομιμοποίηση που αποφασίστηκε στην πόλη, έριξε το ποσοστό των χρηστών και αύξησε τον τουρισμό. Η αστυνομία είναι πολύ ευγενικοί με τους τουρίστες που εκτός από τα ναρκωτικά, περνούν πολύ χρόνο και στην περιοχή με τις «βιτρίνες» των οίκων ανοχής.

Ρίο Ντε Τζανέιρο
@pinterest
Μια από τις πιο αισθησιακές πόλεις του πλανήτη, αφού η καuτη συντροφιά και η διασκέδαση την νύχτα είναι αρκετά ασφαλής, μιας και η κυβέρνηση την ελέγχει απόλυτα. Και η Βραζιλία είναι πασίγνωστή για τις όμορφες γυναίκες της.
Τόκιο
https://www.independent.co.uk/travel/48-hours-in/tokyo-best-restaurants-thing-to-do-see-night-hotels-city-guide-japan-a8297681.html
@independent.co.uk
Μπορεί όταν ακούς Τόκιο να σκέφτεσαι την τεχνολογία, αλλά η πόλη έχει και «σκοτεινά» πράγματα να προσφέρει. Σε αρκετά μέρη κάποιοι μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις αρρωστημένες φαντασιώσεις τους, οι περισσότερες παράξενες. Ότι κι αν ψάχνεις, όσο άρρωστο κι αν είναι, θα το βρεις στο Τόκιο.
Αβάνα
https://www.independent.co.uk/travel/48-hours-in/havana-cuba-things-to-do-best-restaurants-hotels-bars-city-guide-a8219666.html
@independent.co.uk
Παρόλο που οι παρέα των γυναικών (και των αντρών) δεν είναι απολύτως νόμιμες, είναι μια από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες των τουριστών. Και ΔΥΣΤΥΧΩΣ υπάρχει μεγάλο ποσοστό ανηλίκων που προσφέρεται στην πρωτεύουσα της Κούβας.
Πατάγια
https://lovepattayathailand.com/three-top-entertainment-zones-pattaya/
@lovepattayathailand.com
Η πόλη της Ταϋλάνδης επιτρέπει πολλά πράγματα. Ιδιαίτερα «καuτές υπηρεσίες». Γι’ αυτό έχει γίνει μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές πόλεις της χώρας.
Πράγα
http://travellook.gr/praga-weekly/
@travellook.gr
Ούτε εδώ θεωρούνται νόμιμα αυτά που γίνονται, αλλά γίνονται. Υπάρχουν μέρη που διαλέγεις γυναίκες, όπως διαλέγεις πουκάμισα. Η μαριχουάνα επίσης δεν είναι απαραίτητα παράνομη για χρήση, σε μικρές ποσότητες.


ΠΗΓΗ : Περισσότερα: 7 πόλεις του κόσμου που σχεδόν τα πάντα είναι νόμιμα (pics) | E-Radio.gr Lifestyle 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου