Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας την 19-12-2018 πραγματοποίησε την συνάντηση μελών του στο Γραφείο του Συνδέσμου όπως είχε ανακοινώσει.
Η συνάντηση αυτή τείνει να γίνει θεσμός για τον Σύνδεσμο καθότι πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχή χρονιά από το Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέχθηκε το 2015.
Η προσέλευση των μελών ήταν ικανοποιητική καθ΄όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή ευχών μεταξύ των συναδέλφων που τους δίνεται η ευκαιρία να συναντηθούν πολλοί μαζί παλαιοί - νέοι και να θυμηθούν τα παλιά.
Με την εκδήλωση αυτή ο Σύνδεσμος κλείνει τις δραστηριότητές του 2018 που ήταν αρκετές σε αριθμό και όλες έχουν αναρτηθεί.
Την συνάντηση τίμησαν με την παρουσία τους οι: Εκ της Δ/νσης Αστυνομίας Αργολίδας ο κ. ΣΤΑΜΕΛΟΣ Γεώργιος Αστυνομικός Υποδ/ντής και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποστράτων Λιμενικού Σώματος και Φίλων Αυτού ο κ. ΓΚΟΥΜΑΣ Χρήστος.
Την ωραία αυτή εκδήλωση έκλεισαν οι:
Ο κ.ΤΡΙΓΩΝΗΣ Δημήτριος, ο κ. ΚΟΚΚΟΡΟΣ Ηλίας πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ο κ. ΣΙΑΧΑΜΗΣ Ιωάννης Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου και ο Πρόεδρος κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ.
΄Ολα τα μέλη που παραβρέθηκαν στην σημερινή συνάντηση ευχήθηκαν στα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου " Καλά Χριστούγεννα - Ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος και δύναμη στο Έργο που έχουν αναλάβει πραγματοποιώντας ότι το καλύτερο ".-
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου