ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Ανταλλαγή Ευχών στο Γραφείο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας 19-12-2018.

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας την 19-12-2018 πραγματοποίησε την συνάντηση μελών του στο Γραφείο του Συνδέσμου όπως είχε ανακοινώσει.




Η συνάντηση αυτή τείνει να γίνει θεσμός για τον Σύνδεσμο καθότι πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχή χρονιά από το Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέχθηκε το 2015.



Η προσέλευση των μελών ήταν ικανοποιητική καθ΄όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.


Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή ευχών μεταξύ των συναδέλφων που τους δίνεται η ευκαιρία να συναντηθούν πολλοί μαζί  παλαιοί - νέοι και να θυμηθούν τα παλιά.


Με την εκδήλωση αυτή ο Σύνδεσμος κλείνει τις δραστηριότητές του 2018 που ήταν αρκετές σε αριθμό και όλες έχουν αναρτηθεί. 


Την συνάντηση τίμησαν με την παρουσία τους οι:   Εκ  της Δ/νσης Αστυνομίας Αργολίδας  ο κ. ΣΤΑΜΕΛΟΣ Γεώργιος  Αστυνομικός Υποδ/ντής  και ο Πρόεδρος  του Συλλόγου Αποστράτων Λιμενικού Σώματος και Φίλων Αυτού ο κ. ΓΚΟΥΜΑΣ Χρήστος. 

Την ωραία αυτή εκδήλωση έκλεισαν οι: 

Ο κ.ΤΡΙΓΩΝΗΣ Δημήτριος, ο κ. ΚΟΚΚΟΡΟΣ Ηλίας πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ο κ. ΣΙΑΧΑΜΗΣ Ιωάννης  Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου και ο Πρόεδρος κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ. 

΄Ολα τα μέλη που παραβρέθηκαν στην σημερινή συνάντηση           ευχήθηκαν στα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου                           " Καλά Χριστούγεννα - Ευτυχισμένος  ο Καινούργιος Χρόνος και δύναμη στο Έργο που έχουν αναλάβει πραγματοποιώντας ότι το καλύτερο ".-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου