ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Τα Γραφεία του Συνδέσμου ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν. Αργολίδας Επισκέφτηκε ο Βουλευτής κ. ΓΚΙΟΛΑΣ Ιωάννης

Ο Βουλευτής κ. ΓΚΙΟΛΑΣ Ιωάννης μέσα στα πλαίσια των επισκέψεών του επισκέφθηκε το Γραφείο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας .


Έγινε διαλογική συζήτηση για τα επίκαιρα θέματα που απασχολούν όλους τους Αποστράτους. 


Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ τον ενημέρωσε για τις αιτήσεις που καταθέτουν οι Απόστρατοι για τα ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ που άλλοι πήραν μειωμένα και άλλοι μηδενικά του Ν. 4093/2012 ως επίσης και για την αίτηση που έχει σχέση με τον Ν. 4387/2016. " 'Έκδοση Συνταξιοδοτικής απόφασης - πράξη "



Ο Βουλευτής κ. ΓΚΙΟΛΑΣ Ιωάννης ζήτησε και παρέλαβε αντίγραφα των αιτήσεων προκειμένου προβεί στις προβλεπόμενες κινήσεις διότι από την διαλογική συζήτηση που έγινε κατανοήθηκαν πλήρως τα θέματα και τα προβλήματα που έχουν προκύψει. 

Κάθε κίνησή του θα κοινοποιηθεί στο Σύνδεσμό μας όπου και στην συνέχεια θα αναρτηθεί για την ενημέρωση των συναδέλφων.

Στην συζήτηση έλαβαν επίσης  μέρος και οι : κ. ΣΙΑΧΑΜΗΣ Ιωάννης Γεν. Γραμματέας  και ο κ. ΠΑΠΠΑΣ Γρηγόριος Αντιπρόεδρος


Εδώ θα πρέπει να επισημανθεί ότι όπως αναγράφεται στο face ο Γιάννης ΓΚΙΟΛΑΣ και Μιχάλης ΜΑΝΤΑΣ γνωρίζονται από τα παιδικά τους χρόνια, μεγάλωσαν μαζί στην ίδια γειτονιά έπαιζαν στις αλάνες της τότε εποχής, συμμαθητές στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου, στο ίδιο θρανίο και λόγων αυτών των συγκυρίων οι δύο τους έχουν μία ιδιαίτερη σχέση διαχρονική.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου