ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Σ.Α. Αργολίδας στην συγκινητική εκδήλωση της 64ης Επετείου " ΄Εναρξης Απελευθερωτικού Αγώνα των Κυπρίων 1η Απριλίου 1955 "


Μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας παραβρέθηκαν στην συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποίησε  ο Σύλλογος Φίλων του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας    " ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ". 




Λαμβάνοντας στο Γραφείο του Συνδέσμου την Πρόσκληση του αναφερόμενου Συλλόγου και διαβάζοντας το πρόγραμμα διαπιστώσαμε για το ωραίο πρόγραμμα και θα πρέπει να υπάρξει ανταπόκριση. Αυτό έγινε, εδώ πρέπει να ομολογήσουμε ότι θα ήταν παράλειψη εάν δεν πηγαίναμε να παρακολουθήσουμε αυτήν την συγκινητική εκδήλωση. 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης ήταν ποικίλο και αρκετά ενημερωτικό όλοι οι ομιλητές - video   έδωσαν το στίγμα για τους αγώνες των ΚΥΠΡΙΩΝ

Τα δε video άφησαν άφωνους τους παρευρισκόμενους. 



΄Οσα λόγια και εάν γράψουμε για αυτή την εκδήλωση δεν είναι δυνατόν να μεταφέρουμε αυτά που άκουσαν - είδαν οι παρευρισκόμενοι. 


Εάν γνώριζαν οι κάτοικοι της Αργολίδας και ειδικότερα του Ναυπλίου όπου στην ΚΥΠΡΟ πολέμησαν -  σκοτώθηκαν συμπολίτες τους το  πόσο ωραία θα ήταν η εκδήλωση αυτή, δεν μπορούμε να υπολογίσουμε τι αίθουσα θα πρέπει να υπήρχε  για να χωρέσει ο κόσμος. 

Επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά ότι για να βγει μία επιτυχημένη εκδήλωση πόσοι και πόσο χρόνο θα πρέπει να υπάρξει απασχόληση θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που εργάστηκαν για αυτήν την τόσο ωραία εκδήλωση. 

Στον νέο Πρόεδρο να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο του και στο μέλλον θα μπορούν  να συνεργαστούν οι : Ο  Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας " Ο ΄Αγιος Νικόλαος "  και ο Σύλλογος Φίλων του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας  " ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑ " σε μία από κοινού εκδήλωση.   

Από τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας παραβρέθηκαν οι : κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ, Πρόεδρος και ο κ. ΣΙΑΧΑΜΗΣ Ιωάννης Γεν. Γραμματέας. 

Παρακάτω φώτο και video από την Επαγγελματική Σελίδα και πηγή.

Τα αποσπάσματα του video  είναι μία μικρή ένδειξη.
Είναι αδύνατον να ήταν στο  video η όλη εκδήλωση. Σε αυτή την τόσο συγκινητική και ενημερωτική εκδήλωση θα ήταν ωραία να μπορούσε κάποιος να την ακούσει.


Επετειακή εκδήλωση στο Ναύπλιο για τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα των Κυπρίων (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:32:00 μ.μ. | 
Επετειακή εκδήλωση στο Ναύπλιο για τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα των Κύπριων (βίντεο)
 Εκδήλωση για την επέτειο του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα των Κυπρίων αγωνιστών Ε.Ο.Κ.Α. από τον αγγλικό ζυγό πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 1 Απριλίου 2019 στο Ναύπλιο.


Ο Σύλλογος Φίλων του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος « ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑ » σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. συνδιοργάνωσαν εκδήλωση την 1η Απριλίου 2019 με την ευκαιρία της 64ης επετείου από της ενάρξεως του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνος των Κυπρίων αγωνιστών Ε.Ο.Κ.Α. από τον αγγλικό ζυγό (1955-1959).
Την εκδήλωση πλαισίωσε το χορευτικό τμήμα του Λυκείου Ελληνίδων Άργους και το μουσικό σχήμα Βυζαντινοί και Παραδοσιακοί Αντίλαλοι σε διδασκαλία και διεύθυνση του Κ. Ρούτουλα.
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Τάσος Χατζηαναστασίου εκπαιδευτικός, με θέμα: « Η επικαιρότητα του Εθνικοαπελευθερωτικού Κυπριακού αγώνος ».
Χαιρετισμούς απεύθυναν ο Πρόεδρος του συλλόγου των φίλων του Ραδιοφωνικού Σταθμού Γεώργιος Φελέκης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου Δ.Μπουγιώτης.                  



  ΠΗΓΗ : "  Î‘ργολικές Ειδήσεις   "  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου