ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Στον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας παρακολούθηση Δ΄ Κατανυκτικού Εσπερινού Μεγάλης Τεσσαρακοστής.





ΠΗΓΗ : Î‘ργολικές Ειδήσεις


Στο Ναύπλιο η πολυμελής χορωδία του Καθεδρικού Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αθηνών (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:15:00 μ.μ. |  | 
Στο Ναύπλιο η η πολυμελής χορωδία του Καθεδρικού Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αθηνών (βίντεο)
Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, τελέσθηκε ο Δ΄ Κατανυκτικός Εσπερινός της Μεγάλης Τεσσαρακοστής.
Κατά τη διάρκεια του εσπερινού ,έψαλε η πολυμελής χορωδία (Αριστερός Χορός ) , του Καθεδρικού Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αθηνών, υπό τη διεύθυνση του Άρχοντος Μεγάλου Λαμπαδάριου Αλεξίου Κατσαρού.
Στο τέλος του Εσπερινού μίλησε ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Κουλουριώτης με θέμα: « Σταυρέ του Χριστού, Χριστιανών η ελπίς».
Τον πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π.Χρυσόστομο, καθώς και την χορωδία του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αθηνών , ευχαρίστησε ο εφημέριος του ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου π.Ελευθέριος Μίχος . Να σημειωθεί πως η χορωδία του καθεδρικού Ιερού Ναού Αθηνών βγαίνει για πρώτη φορά να ψάλει εκτός του χώρου της
Στον κατανυχτικό εσπερινό παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Αργολίδος Γ.Ανδριανός ,ο αντιδήμαρχος Κ.Ρούτουλας ,ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Γ.Μαντζούνης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Ν.Γεωργαντάς και Ιορδάνης Δαμιανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου