ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Συνάντηση Μελών Δ.Σ Αποστράτων Σωμ. Ασφαλείας Αργολίδας με Μέλη Ενωσ. Αποστρ.Σωμ.Ασφαλ. Ν.Ημαθείας στο ΝΑΥΠΛΙΟ





Την 5-4-2019 συναντήθηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας με μέλη της Ενώσεως Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Ημαθείας. 
















Η ΄Ενωση της Ημαθείας πραγματοποίησε για Πρώτη φορά Πολυήμερη Εκδρομή και ο προορισμός τους ήταν η Πρώτη Πρωτεύουσα της Ελλάδος το ΝΑΥΠΛΙΟ και συνάντησή τους με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας  που πρωτοστατεί στις Εκδρομές - Ταξίδια.




Αφού έγιναν οι σχετικές απονομές των αναμνηστικών από τον Πρόεδρο κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ στον Γεν. Γραμ. της ανωτέρω Ενώσεως κ. ΤΣΙΛΩΝΗ Ευάγγελο ( Υπεύθυνο Αποστολής της Εκδρομής )  και υπήρξε η γνωριμία με όλους τους εκδρομείς δεν άργησε να έλθει και η διασκέδαση.












Η συνάντηση είχε και τα απρόβλεπτα, να βρεθούν πατριώτες  και γνωστοί κάποια μέλη της Ενώσεως  με τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου μας κ. ΠΑΠΠΑ Γρηγορίου.  

Ο Πρόεδρος κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ και ο Αντιπρόεδρος κ. ΠΑΠΠΑΣ Γρηγόριος αντάλλαξαν  ΙΔΕΕΣ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ με τον Γεν. Γραμματέα κ. ΤΣΙΛΩΝΗ Ευάγγελο για κοινά θέματα που απασχολούν τους Αποστράτους. 

Η συνάντηση και διασκέδαση έγινε σε κοσμική ταβέρνα  με LIVE μουσική στην συνοικία Αγίου Κων/νου ΝΑΥΠΛΙΟΥ, η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες. 

Η βραδιά ήταν πάρα πολύ ωραία και άφησε ωραίες αναμνήσεις και γνωριμίες που είπαν να μας ανταποδώσουν την ζεστή  φιλοξενία του Συνδέσμου Αργολίδας στα μέρη τους.

Εδόθη το πρώτο ραντεβού συνάντησης με όλο τους το Διοικητικό Συμβούλιο στο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας ( Π.Ο.Α.Σ.Α.) στην Θεσσαλονίκη.

Επίσης υπήρξε η σκέψη να γίνει εκδρομή του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας στην Μακεδονία με σκοπό την συνάντηση και επίσκεψη σε Ιστορικά μέρη.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου