ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Γραφείο ΑΡΓΟΥΣ του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Σε προηγούμενη ανάρτηση διαβάσατε για τις ΔΩΡΕΕΣ που έγιναν στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ για το Γραφείο του ΄Αργους. 

Σήμερα μετά από συντονισμένες ενέργειες και προσωπική εργασία του Προέδρου κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ και του μέλους κ. ΨΥΧΑΡΗ Σπυρίδωνα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το Γραφείο του ΄Αργους με εικόνα ενός σύγχρονου Γραφείου  το οποίο ακόμα θα εξοπλιστεί και συνεχώς θα συγχρονίζεται προκειμένου εξυπηρετεί τις λειτουργικές ανάγκες των μελών του Συνδέσμου της πόλεως ΄Αργους με άμεση επικοινωνία του ήδη σύγχρονου Γραφείου του Ναυπλίου.

Στις αναφερόμενες ΔΩΡΕΕΣ συνέβαλε ο κ. ΨΥΧΑΡΗΣ Σπυρίδωνας και ο Πρόεδρος της ΄Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Αργολίδας κ. ΚΑΤΣΙΡΗΣ Σπυρίδων όπου η συνεργασία μας είναι άψογη και οι μεν βοηθούν τους δε  διότι όλοι οι υπηρετούντες κάποια στιγμή θα γίνουν ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ. 


Πρέπει να επισημάνω ότι η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ έχουν γραφείο μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ  όταν έκανε το αίτημα στον τότε Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑ για τον Σύνδεσμο και κατ΄επέκταση μετά εξυπηρετήθηκε και η ΕΝΩΣΗ. 

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας αλλάζει όψη συνεχώς είτε στο Γραφείο του Ναυπλίου είτε στο Γραφείο του ΄Αργους για την καλύτερη παρουσία και δραστηριότητες σε όλους τους τομείς και κοινωνικούς χώρους συνεπεία της σύγχρονης Ηλεκτρονικής τεχνολογίας που κατέχει.

Μία άλλη  δραστηριότητα η οποία θα υλοποιηθεί το φθινόπωρο θα είναι η ΠΡΟΘΗΚΗ στο χώρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας με στολές κ.λ.π. από τα πρώην Σώματα της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομίας Πόλεων, των υπαρχόντων Σωμάτων Πυροσβεστικής και Λιμενικού τα οποία είναι Σώματα Ασφαλείας μέριμνα και πρωτοβουλία του αναφερόμενου Συνδέσμου. 

Από την νέα σαιζόν " Φθινόπωρο " όπου θα έχει τελειοποιηθεί το Γραφείο ΄Αργους θα υπάρξει σχετική Ανακοίνωση.  

Όταν παραλάβαμε το γραφείο το λειτουργήσαμε για τις βασικές ανάγκες και όπως το βλέπετε παρακάτω.


 Η κριτική δική σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου