ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Προτάσεις-Εισηγήσεις Προέδρου Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ κ. ΤΣΑΒΔΑΡΤΖΗ Ιωάννη στο 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Π.Ο.Α.Σ.Α.


 ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΔΑΡΤΖΗΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Ν.ΡΟΔΟΠΗΣ  ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ/ΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Α.Σ.Α. 


ΤΗΝ 14,15 ΚΑΙ 16 /6/2019 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ 20 ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ [ΠΟΑΣΑ].Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΡΟΔΟΠΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΗΚΕ ΜΕ ΔΥΟ ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΛΠΑΝΗ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΒΔΑΡΤΖΗ ΙΩΑΝΝΗ ,ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΣΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗ ΛΩΝ [ΠΟΑΣΥ].ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, αποφάσισε να προτείνει στο Προεδρείο του 20ου Πανελληνίου Συνεδρίου τα παρακάτω αιτήματα – προβλήματα που απασχολούν τα μέλη μας.

1- Άμεση υλοποίηση εξ ολοκλήρου της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για αποκατάσταση των περικοπών που έγιναν από 1/8/2012 και για το χρονικό διάστημα 2016 μέχρι και σήμερα.
2- Πρόταση στο Ίδρυμα Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας να αυξηθεί ο χρόνος κάλυψης των συνταξιούχων από (10) σε δεκαπέντε (15) έτη.
3- Παρέμβαση για την εκπροσώπηση της ομοσπονδίας μας στο Δ.Σ. του Ιδρύματος Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας .
4- Παρέμβαση προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία για καταβολή εισφορών προς τα ταμεία να γίνεται με δόσεις και όχι εφάπαξ.
5- Κατάργηση του Νόμου Κατρούγκαλου που καθορίζει νέο τρόπο υπολογισμού των συντάξεων όπου επιφέρει μεγάλες μειώσεις των συντάξεων.
6- Παρέμβαση προς το Ίδρυμα Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας, ώστε η συμμετοχή των Αποστράτων να είναι υποχρεωτική και όχι προεραιτική.
7- Άμεση παρέμβαση για σύντομη έκδοση της Συνταξιοδοτικής Πράξης.
8- Παρέμβαση για την ολοκλήρωση του ελέγχου των αναδρομικών και αποκατάσταση των αδικιών.
9- Άμεση εφαρμογή του άρθρου 45 Ν.4256/2014 που αφορά την οικονομική ενίσχυση των επικουρικών ταμείων από τα πρόστιμα της Τροχαίας.

10- Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε να είναι αντίθετο σε οποιαδήποτε αύξηση της εισφοράς προς την Ομοσπονδία.

Εκτός των ανωτέρω ήταν και Εισηγητής για :
Στεγαστικά δάνεια - Χήρες - Τράπεζες
Επικουρικά Ταμεία/ οικονομική ενίσχυσή τους ( Πως τα Επικουρικά Ταμεία θα σωθούν ). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου