ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019

Σύνδεσμος Αποστ. Σωμ. Ασφαλ.Ν. Αργολίδας Φωτογραφίες -VIDEO "Ονειρεμένου Ταξιδιού " στη ΡΩΣΙΑ ολοκληρωμένο.


Από 10 Ιουλίου μέχρι 17 Ιουλίου είναι οι 

αναρτήσεις ΕΔΩ στο blogger σε συνέχεια κατά 

ημέρες
Συνάδελφοι  φίλοι συνταξιδιώτες και μη που είδατε τις αναρτήσεις με τις φωτογραφίες και video που αναρτήθηκαν στο blogger  ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ από 10   Ιουλίου  2019 μέχρι σήμερα με κοινοποίηση στο face  Μιχάλης Μαντάς προσπαθήσαμε να επιλέξουμε φωτογραφίες και video που να είναι δυνατόν για τους Ταξιδιώτες να θυμηθούν τις ωραίες ημέρες που περάσαμε και για τους μη συμμετέχοντες ότι ήταν δυνατόν καλύτερο για την ενημέρωσή τους.

Πιστεύουμε ότι με αυτά που σας γνωστοποιήσαμε στην πρώτη μας ενημερωτική ανάρτηση που ήταν τα παρακάτω :

Τι να πεις για την ΙΣΤΟΡΙΑ.
Τι να πεις για τις Κατασκευές.
Τι να πεις για τα Μεγάλα Πάρκα.
Τι να πεις για την Τάξη κ.λ.π.
Τι να πεις για την Καθαριότητα.
Τι να πεις για αυτά που μάθαμε για το πρώην καθεστώς με τις μεγάλες ανισότητες.

Τώρα τα έχετε δει και κατανοήσει γιατί τα αναφέραμε.

Το ταξίδι αυτό ήταν ένα  " ΄Ονειρο Ζωής " όπως το αποκαλούν αυτοί που ταξιδεύουν.


΄Ηταν ταξίδι επιμορφωτικό σε πάρα πολλούς τομείς όπως Συνείδησης – Τάξεως Ιστορικής και Καλλιτεχνικής Ενημέρωσης.

Νέες Κοινωνικές – Ομαδικές γνωριμίες που αναπτύχθηκαν μεταξύ μας κυρίως με αυτούς που συμμετείχαν για πρώτη φορά με τον Σύνδεσμό μας που είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία μελλοντικών σχέσεων και με την προσδοκία νέων συναντήσεων σε εκδρομές και ταξίδια.

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας έχει στο πρόγραμμά του μία Εκδρομή στην ΑΙΓΙΝΑ τον μήνα Σεπτέμβριο  και μία 4 ρη στα  ΙΩΑΝΝΙΝΑ – Λουτρά ΠΟΖΑΡ και στην γύρω περιοχή τον μήνα Νοέμβριο.

Το δε επόμενο ταξίδι ενδέχεται για το 2020 να είναι το ΜΑΡΟΚΟ καθότι ήδη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον ένας αρκετά ικανοποιητικός αριθμός ατόμων.

ΤΕΛΟΣ ευχαριστούμε και πάλι το Ταξιδιωτικό Γραφείο Zafiris tours.


το οποίο ήταν ο βασικός παράγοντας του επιτυχημένου Ταξιδιού μετά την αξιόλογη πρόταση φίλου που συμμετέχει στα ταξίδια  και την υλοποίηση  από πλευράς  του Συνδέσμου για τον προορισμό αυτό.


Ζήσαμε τις εναλλαγές του καιρού από τον ΄Ηλιο μέχρι τις βροχές και το κρύο σε ελάχιστο χρονικό διάστημα όλες αυτές οι αλλαγές.- Το Δ.Σ. του Συνδέσμου ευχήθηκε ένα καλό υπόλοιπο Κ Α Λ Ο Κ Α Ι Ρ Ι σε όλους τους συμμετέχοντες.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου