ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Στις Εκδηλώσεις της 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Παραβρέθηκε ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας
Από τον  Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας  Ν. Αργολίδας παραβρέθηκαν  στις εκδηλώσεις οι : κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ Πρόεδρος και  ο κ. ΠΑΠΠΑΣ Γρηγόριος Αντιπρόεδρος.

Ο κ. ΠΑΠΠΑΣ Γρηγόριος Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου καταθέτει τον στεφάνι εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου βάσει αποφάσεώς του όπου όλα τα μέλη έχουν ορισθεί με ανάλογη σειρά και σε ανάλογο χρονικό διάστημα περί των καταθέσεων. 


Στην συνέχεια ολοκληρωμένη η εκδήλωση της 28ης Οκτωβρίου 2019  από  τις Ιστοσελίδες : 


α ) Αργολικές Ειδήσεις


β)  StaLa News
Μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στο Ναύπλιο της 28ης Οκτωβρίου (βίντεο)

Μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στο Ναύπλιο της 28ης Οκτωβρίου (βίντεο)
 Οι επετειακές εκδηλώσεις για την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου 1940 στο Ναύπλιο ολοκληρώθηκαν με την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση. 

Την παρέλαση παρακολούθησαν, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, οι βουλευτές του νομού Γιάννης Ανδριανός, Γιάννης Γκιόλας και Ανδρέας Πουλάς, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του νομού.
Προηγήθηκε δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου και επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από τις αρχές του τόπου στο μνημείο της πόλης.

Στην φωτογραφία  οι :ο κ. ΠΑΠΠΑΣ Γρηγόριος Αντιπρόεδρος Συνδ.Αποστ. Σωμ.Ασφ. Ν. Αργολίδας, ο κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ Πρόεδρος Συν. Αποστ. Σωμ. Ασφαλ. Ν. Αργολίδας και ο κ. ΓΚΟΥΜΑΣ Χρήστος Πρόεδρος Αποστράτων Λιμενικού Σώματος. 


Οι επετειακές εκδηλώσεις για την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου 1940 στο ΝΑΥΠΛΙΟ


Οι επετειακές εκδηλώσεις για την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου 1940 στο Ναύπλιο ολοκληρώθηκαν με την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.
Την παρέλαση παρακολούθησαν, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, οι βουλευτές του νομού Γιάννης Ανδριανός, Γιάννης Γκιόλας και Ανδρέας Πουλάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του νομού.Προηγήθηκε δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου και επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από τις αρχές του τόπου στο μνημείο της πόλης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου