ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας στον Εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου Προστάτη Ελληνικής Αστυνομίας

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019




ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:11:00 π.μ. |  | 
Στον εορτασμό του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου παραβρέθηκαν :  ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ, ο Γενικός Γραμματέας κ. ΣΙΑΧΑΜΗΣ Ιωάννης και μέλη του Συνδέσμου.
Περισσότερα από την επαγγελματική σελίδα. 

Αργολικές Ειδήσεις

Γιόρτασαν τον προστάτη τους Άγιο Αρτέμιο οι αστυνομικοί της Αργολίδας

Γιόρτασαν τον προστάτη τους Άγιο Αρτέμιο οι αστυνομικοί της Αργολίδας
H 20η Οκτωβρίου, εκτός από ημέρα εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, είναι η ημέρα που η Πολιτεία θέσπισε για να τιμήσει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ως θεσμό, για την προσφορά του στην ελληνική κοινωνία.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας, η Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, ανήμερα της 20ης Οκτωβρίου 2019 τέλεσε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου, Θεία Λειτουργία και ακολούθως Δοξολογία για τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου, ιερουργούντος του εφημέριου του Ιερού Ναού π. Παναγιώτη Κιντή.

Μετά τη Δοξολογία αναγνώσθηκε η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και ακολούθησε μικρή Δεξίωση στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, ο Διευθυντής Αστυνομίας Αργολίδας Λάμπρος Κατσαντώνης, οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, Γιάννης Γκιόλας και Ανδρέας Πουλάς, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και εντεταλμένος Αθλητισμού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου Γιάννης Μαντζούνης, εκπρόσωποι των Θρησκευτικών, Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων, των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού και των ενώσεων αποστράτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου