ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Αργολίδας στην εκδήλωση για την Μακεδονία στο ΄Αργος.

Την 6-10-2019 και ώρα 18.30 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού " Μέγας Αλέξανδρος " στο ΄Αργος εκδήλωση με ομιλητή τον κ. Κων/νο ΧΟΛΕΒΑ Πολιτικό Επιστήμονα και Συγγραφέα με Θέμα " Επίκαιρα μηνύματα από τον Μακεδονικό Αγώνα και τη θυσία του Παύλου ΜΕΛΑ " .

Την εκδήλωση παρακολούθησε και χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ ο οποίος στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον Σύλλογο για την Πρόσκληση αλλά έδωσε τα συγχαρητήρια καθότι με τέτοιες εκδηλώσεις θυμόμαστε την Ιστορία μας, ως το  ( video ) παρακάτω.


Το πρόγραμμα της εκδήλωσης 


Στην συνέχεια από την Επαγγελματική Σελίδα 

Αργολικές Ειδήσεις

θα  διαβάσετε και θα δείτε 
Ολόκληρη η εκδήλωση στο Άργος για την Μακεδονία (βίντεο)
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:04:00 π.μ. |  |  |  |  | 
Ολόκληρη η εκδήλωση στο Άργος για την Μακεδονία (βίντεο)

Η εορταστική επετειακή εκδήλωση για τον Μακεδονικό Αγώνα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Μητροπόλεως Αργολίδος «Ορθόδοξος Ομολογία», στο Άργος την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στην Αίθουσα Τέχνης – Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» σε συνδιοργάνωση με την Κοινοφελής Επιχείρηση του Δήμου Άργους Μυκηνών είχε τίτλο «Επίκαιρα μηνύματα από τον Μακεδονικό Αγώνα και τη θυσία του Παύλου Μελά». 
Ομιλητής ήταν ο Κων/νος Χολέβας- πολιτικός επιστήμονας και συγγραφέας που ανέπτυξε το θέμα: «Επίκαιρα μηνύματα από τον Μακεδονικό Αγώνα και τη θυσία του Παύλου Μελά»


Την εκδήλωση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, ο Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Νίκος Γκαβούνος, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ναυπλιέων Κωνσταντίνος Ρούτουλας, ο διευθυντής του Ραδιοφώνου της Μητροπόλεως Αργολίδος Γεώργιος Καζάς και πολύς κόσμος.


Στην εκδήλωση συμμετείχε το Λύκειο των Ελληνίδων Άργους, με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών της Μακεδονίας και τραγουδιών για τον Μακεδονικό Αγώνα από την παραδοσιακή χορωδία και ορχήστρα.


Δείτε παρακάτω ολόκληρη της εκδήλωση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου