ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας στις εκδηλώσεις εορτασμού Ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων απο τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας παραβρέθηκαν οι :κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ Πρόεδρος και ο κ. ΠΑΠΠΑΣ Γρηγόριος Αντιπρόεδρος ο οποίος κατέθεσε το στεφάνι του Συνδέσμου. 






Περισσότερα από την επαγγελματική σελίδα 

Αργολικές Ειδήσεις

Δοξολογία και κατάθεση στεφάνων στο Ναύπλιο για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:13:00 π.μ. |  |  | 
Δοξολογία και κατάθεση στεφάνων στο Ναύπλιο για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων (βίντεο)

Με επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο και ομιλία από τον Αρχιλοχία Μηχανικού κο Μολέ Σταύρο πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 21 Νοεμβρίου στις 11:00 εορταστικές και τιμητικές εκδηλώσεις στα πλαίσια της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.


Την δοξολογία τέλεσαν, ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως Αργολίδας π. Πέτρος Αθανασόπουλος και ο εφημέριος του Ναού π. Παναγιώτης Κιντής, ενώ παρευρέθηκαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου Γιάννης Μαντζούνης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ναυπλίου Ιορδάνης Δαμιανός, ο Διοικητής του Στρατοπέδου Ναυπλίου ΣΧΗΣ (ΜΧ) Γεώργιος Γερανιός, ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Παναγιώτης Κοντός, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου Πύραρχος Βασίλης Αλεξόπουλος, εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας κα.


Στην συνέχεια έγινε κατάθεση στεφάνων στο χώρο του Ηρώου της πόλης (Λεωφ. 25ης Μαρτίου απέναντι από την Πυροσβεστική Ναυπλίου), από τους κ.κ Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, Πρόεδρο και Εισαγγελέα Εφετών, Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Ναυπλίου, Δήμαρχο Ναυπλιέων, Δ/ντή Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, Λιμενάρχη, Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Επίτιμους Προξένους Γαλλίας και Ρωσικής Ομοσπονδίας , Πρόεδρο Παραρτήματος Ναυπλίου ΄Ενωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, Πρόεδρο Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών και Ανθυπασπιστών Αργολίδας , Πρόεδρο ΄Ενωσης Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου, Πρόεδρο Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, Πρόεδρο του Συλλόγου Αποστράτων Λιμενικού Σώματος, εκπροσώπους Αντιστασιακών Οργανώσεων, Ε.Ε. Σταυρό, Πολιτικά Κόμματα, Πολιτικές νεολαίες και Διάφοροι Σύλλογοι.

Το απόγευμα στις 17:00 θα γίνει υποστολή της Σημαίας με τη συμμετοχή τιμητικού αποσπάσματος του ΚΕΜΧ.

Κάθε χρόνο στις 21 Νοεμβρίου, ανήμερα της Εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, γιορτάζεται η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων με πρωτοβουλία της Ελληνικής Πολιτείας για να υπομνησθεί και να τιμηθεί η προσφορά των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων προς το Έθνος, τόσο σε περίοδο πολέμων, όσο και στην ειρήνη. Ο εορτασμός καθιερώθηκε μετά τη Μεταπολίτευση το 1975.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου