ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Εκδήλωση Παραρτήματος Ναυπλίου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού για την κοπή της πίτας για το Νέο Έτος

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας  στην κοπή της πίτας για το 2020 της ΄Ενωσης Αποστράτων      Αξ/κών του Στρατού.  ( Ε.Α.Α.Σ.) 






Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου έγινε στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ναυπλίου, εκδήλωση για την κοπή της πίτας για το 2020 για τα μέλη και τις οικογένειές μας. 


Παρευρεθήκαμε 70 άτομα, ήπιαμε τον καφέ μας και κόψαμε την πίτα. 

 

Μας τιμήσανε με την παρουσία τους ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας κκ. Νεκτάριος, ο οποίος ευλόγησε και έκοψε την πίτα, ο Διοικητής του ΚΕΜΧ, ο Λιμενάρχης Αργολίδας, εκπρόσωπος του Διοικητή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Ναυπλίου, ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αργολίδας και ο πρόεδρος των αποστράτων του Λιμενικού σώματος.  

Επίσης βραβεύτηκαν οι αριστούχοι μαθητές της Γ’ Λυκείου της προηγούμενης σχολικής περιόδου (Τζανετοπούλου Παναγιώτα του Κων/νου, Νταλιάνη Δήμητρα του Πέτρου και Λακασάς Κων/νος του Απόστολου).

Τυχερή του φλουριού ήταν η σύζυγος του Σχη ε.α. (ΦΜΧ) Γεωργακόπουλου Αλέξιου.

 

Τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους παρευρέθηκαν καθώς και το προσωπικό της Λέσχης Αξιωματικών για την εξυπηρέτηση.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου