ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Τίμησε τους πεσόντες Στρατιωτικούς και Αστυνομικούς εν ώρα υπηρεσίας

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας παραβρέθηκε στην Επιμνημόσυνη δέηση που έγινε στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο Ναυπλίου που σήμερα είναι το πρώτο Ψυχοσάββατο  ως επίσης τιμώντας τους Νεκρούς Συναδέλφους που έπεσαν στο καθήκον εν ώρα υπηρεσίας κατέθεσε στεφάνι ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ. 


Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν επίσης από το Διοικητικό Συμβούλιο οι : 
Ο Αντιπρόεδρος κ. ΠΑΠΠΑΣ Γρηγόριος και ο Γενικός Γραμματέας κ. ΣΙΑΧΑΜΗΣ Ιωάννης. 

Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων Στρατιωτικών και Αστυνομικών στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:18:00 π.μ. |  | 

Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων Στρατιωτικών και Αστυνομικών στο Ναύπλιο (βίντεο)

Το πρώτο Ψυχοσάββατο κάθε χρόνου έχει καθιερωθεί ως ημέρα μνήμης υπέρ των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος Αστυνομικών και Στρατιωτικών.



Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας και το ΚΕΜΧ Ναυπλίου , όπως κάθε χρόνο πραγματοποίησαν μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών όσων θυσιάστηκαν στο βωμό του καθήκοντος, στο στρατιωτικό νεκροταφείο του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ναυπλίου.


Στην τελετή παρέστη ο Διοικητής του στρατοπέδου Σχης(ΜΧ) Γ. Γερανιός , ο Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας Λάμπρος Κατσαντώνης, ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Παναγιώτης Κοντός, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος , ο Περιφερειακός Συμβουλος και εντεταλμένος Αθλητισμού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου Γιάννης Μαντζούνης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Πελοποννήσου Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Κωνσταντίνος Ρούτουλας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας Σπύρος Κατσίρης, οι θρησκευτικές αρχές και εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας της πόλης του Ναυπλίου.


Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος. Αμέσως μετά ακολούθησε  Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, που βρίσκεται στον αύλειο χώρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας.



ΠΗΓΗ : " Αργολικές Ειδήσεις    κείμενα και φωτογραφικό  υλικό " 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου