ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

ΡΩΣΙΑ.Αγ.Πετρούπολη "ΠΑΛΑΤΙ ΠΕΤΕΡΧΟΦ"σχετικό με Ταξίδι Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.ΑργολίδαςΠατώντας στην παρακάτω επαγγελματική σελίδα θα απολαύστε όσοι δεν συμμετείχατε σε αυτό το ταξίδι. Στην συνέχεια αναρτήθηκαν η 7η ημέρα  ( Παλάτι ΠΕΤΕΡΧΟΦ )   και η 8η τελευταία ημέρα ( Κέντρο Αγ. Πετρούπολης και απόγευμα μέχρι που νυχτώνει  Κρουαζιέρα στο Ποταμό ΝΕΒΑ ) . 

Σε επόμενη ανάρτηση θα είναι το ταξίδι στην γειτονική ΙΤΑΛΙΑ ( Ν.Ιταλία - Σικελία - Ελληνόφωνα χωριά ). 

Αποτελέσματα αναζήτησης

7η ΗΜΕΡΑ 

Στην σημερινή ημέρα βλέπουμε τα θερινά ανάκτορα της Τσαρικής Οικογένειας στο ΠΕΤΡΟΝΤΒΑΡΕΤΣ ή  αλλιώς ΠΕΤΕΡΧΟΦ   όπου θα διαπιστώσετε είναι ένα στολίδι της Ρωσικής Αρχιτεκτονικής.

Επειδή με την σημερινή ανάρτηση τελειώνουν τα Παλάτια που είδαμε σε φωτογραφίες - video  κάτι που εδώ στην Ρωσία ήταν το κάτι άλλο από την ποσότητα  την ομορφιά  - τις εκτάσεις που καλύπτουν ήταν ανεπανάληπτα. 

΄Οσοι έχουν ταξιδέψει θα έχουν δει και αλλού παλάτια αυτά ήταν κάτι το ξεχωριστό.


ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ και ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ; σε ποια κατάσταση είναι σήμερα ; τι έχουν να αναδείξουν ; ΄Ολοι οι ΄Ελληνες που έχουν ταξιδέψει  έχουν δει τα Παλάτια που τόσο σήμερα τα εκμεταλεύονται  τα κράτη τους  έχοντας έσοδα από τις επισκέψεις που δέχονται καθημερινώς.  

Τι    να    πεί    κανείς    ; ;;;;;;;;

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ  Γ Ι Α Τ Ι  ;;;;;;;;;Το Πάρκο χωρίς να λειτουργούν τα συντριβάνια Κίνηση στην Αγία Πετρούπολη βράδυ αλλά βράδυ με φως ημέρας.


Η χαλάρωση από την ξενάγηση το βράδυ σε BAR  ( Πλην όμως δείχνει ημέρα ), άλλο να το βλέπεις και άλλο να το ζεις. 8η ΗΜΕΡΑ 

Τελευταία ημέρα του ταξιδιού ελεύθερος χρόνος για ψώνια, βόλτα  και το βράδυ Κρουαζιέρα στο ποταμό ΝΕΒΑ.   


Αρκετό το κρύο στη Κρουαζιέρα Εκκλησία Ρέοντος Αίματος 


Στο ταξίδι της ΡΩΣΙΑΣ μπήκε η ιδέα του επόμενου ταξιδιού να επισκεφθούμε το κράτος του ΜΑΡΟΚΟΥ οι άσχημες όμως καταστάσεις με τον ΙΟ έχουν δημιουργήσει  πρόβλημα που ακόμα κανείς δεν μπορεί να πει το πότε θα πραγματοποιηθεί, το  πάν από όλα να είμαστε καλά και ο κατάλληλος χρόνος θα βρεθεί.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου